Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
Én először annyit csináltam, hogy a gyári Windows 8-at lementettem külső USB vinyóra.
Ezek után leszedtem a Microsofttól a Windows 10 1511-es verziót, 32 bitest, csináltam pendrive-ot, és elindítottam a telepítést a meglévő Windows 8 alól, mindenféle Windows Update nélkül.Aránylag hamar felment, és azóta sincs semmi baja. Minden driver a helyén, működik a touch, az elforgatás, a fényerőszabályzás, a Windows-gomb. Még azt is megcsinálja, hogy amikor bepasszintom a dokkolóba, megkérdezi, hogy kilépjen-e a tablet módból, bár ez utóbbi kicsit hektikus, már máskor is megkérdezte.
Nem tudom, a Flash játékokkal mi a helyzet, de én Edge-ben néztem Full HD Force Awakens trailert, és minden további nélkül le tudta játszani. Nem mondom, hogy néha nem érzem lomhábbnak picit (mondjuk a McAffee ótvart még nem szedtem le), de az, hogy egyetlen drivert sem kellett külön leszednem, és hogy milyen szépen megy Win10 alatt, egészen lenyűgöz. Ennyiért szerintem best buy volt, minden hátránya ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Samsung kuponkunyeráló
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest