Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrPetya19

    addikt

    Na ma visszament a 8.1 a surface-re.
    Nem volt rossz a 10, de nem volt az igazi, és voltak idegesítő apróságok, főleg tabletes használatnál.
    Az appok amik még nem frissűltek, nem igazán szeretik az ablakban futást, váltástogatást tablet és asztali mód között. Illetve ezekben az appokban a charms bar hiányában a beállítások elérése elég esetlen volt.
    Az e-mail app szebb és jobb volt, de valamiért lassan töltötte be az e-maileket és az olvasottsági állapot visszaküldése is lassú volt.
    Lehetne több kapcsoló is a gyors kapcsolóknál.
    Az osztott billentyűzet elég idegesítő, hogy két ablak, ami lebeg a programok felett, mert így nem tolódik fel a szöveg mező, és sokszor nem láttam, hogy mit gépelek.
    Nem tudom, hogy másnál is volt-e ilyen probléma, de a surface-en voltak gondok a type cover-el és az alvó állapotból való ébedéssel, illetve szerintem valamivel rosszabb a hangzás jack csatlakozón.
    Az edge nem használta annyira a procit, mint az ie szerintem, de nem stabil, és eléggé rossz tabletes használatnál, hogy a tabok és a címsor fent van. Ja és a kicsi X a taboknál szerintem túl kicsi.
    De azért voltak jó dolgok is.
    Sokkal szebb. Az értesítési központ jó dolog. A vissza gomb megoldás a win 8 legzavarób részére tabletes használatnál, hogy az appokban a vissza gomb a bal felső sarokban van.
    A kapcsolható ne zavarjanak mód is nagyon hasznos.
    Nem rossz a win 10, de még van hova fejlődni, főleg tabletes használathoz.

    Azt jól tudom, hogy Pro-n ki lehet kapcsolni az automatikus frissítést? Ha igen hogyan?

    ,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog

Új hozzászólás Aktív témák