- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ma visszament a 8.1 a surface-re.
Nem volt rossz a 10, de nem volt az igazi, és voltak idegesítő apróságok, főleg tabletes használatnál.
Az appok amik még nem frissűltek, nem igazán szeretik az ablakban futást, váltástogatást tablet és asztali mód között. Illetve ezekben az appokban a charms bar hiányában a beállítások elérése elég esetlen volt.
Az e-mail app szebb és jobb volt, de valamiért lassan töltötte be az e-maileket és az olvasottsági állapot visszaküldése is lassú volt.
Lehetne több kapcsoló is a gyors kapcsolóknál.
Az osztott billentyűzet elég idegesítő, hogy két ablak, ami lebeg a programok felett, mert így nem tolódik fel a szöveg mező, és sokszor nem láttam, hogy mit gépelek.
Nem tudom, hogy másnál is volt-e ilyen probléma, de a surface-en voltak gondok a type cover-el és az alvó állapotból való ébedéssel, illetve szerintem valamivel rosszabb a hangzás jack csatlakozón.
Az edge nem használta annyira a procit, mint az ie szerintem, de nem stabil, és eléggé rossz tabletes használatnál, hogy a tabok és a címsor fent van. Ja és a kicsi X a taboknál szerintem túl kicsi.
De azért voltak jó dolgok is.
Sokkal szebb. Az értesítési központ jó dolog. A vissza gomb megoldás a win 8 legzavarób részére tabletes használatnál, hogy az appokban a vissza gomb a bal felső sarokban van.
A kapcsolható ne zavarjanak mód is nagyon hasznos.
Nem rossz a win 10, de még van hova fejlődni, főleg tabletes használathoz.Azt jól tudom, hogy Pro-n ki lehet kapcsolni az automatikus frissítést? Ha igen hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest