Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ma visszament a 8.1 a surface-re.
Nem volt rossz a 10, de nem volt az igazi, és voltak idegesítő apróságok, főleg tabletes használatnál.
Az appok amik még nem frissűltek, nem igazán szeretik az ablakban futást, váltástogatást tablet és asztali mód között. Illetve ezekben az appokban a charms bar hiányában a beállítások elérése elég esetlen volt.
Az e-mail app szebb és jobb volt, de valamiért lassan töltötte be az e-maileket és az olvasottsági állapot visszaküldése is lassú volt.
Lehetne több kapcsoló is a gyors kapcsolóknál.
Az osztott billentyűzet elég idegesítő, hogy két ablak, ami lebeg a programok felett, mert így nem tolódik fel a szöveg mező, és sokszor nem láttam, hogy mit gépelek.
Nem tudom, hogy másnál is volt-e ilyen probléma, de a surface-en voltak gondok a type cover-el és az alvó állapotból való ébedéssel, illetve szerintem valamivel rosszabb a hangzás jack csatlakozón.
Az edge nem használta annyira a procit, mint az ie szerintem, de nem stabil, és eléggé rossz tabletes használatnál, hogy a tabok és a címsor fent van. Ja és a kicsi X a taboknál szerintem túl kicsi.
De azért voltak jó dolgok is.
Sokkal szebb. Az értesítési központ jó dolog. A vissza gomb megoldás a win 8 legzavarób részére tabletes használatnál, hogy az appokban a vissza gomb a bal felső sarokban van.
A kapcsolható ne zavarjanak mód is nagyon hasznos.
Nem rossz a win 10, de még van hova fejlődni, főleg tabletes használathoz.Azt jól tudom, hogy Pro-n ki lehet kapcsolni az automatikus frissítést? Ha igen hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen routert?
- Whisky topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest