Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én ezen nem lepődöm meg. Ami nem érintéses vezérlésre van tervezve (értsd: MS Áruházból származik, vagy van benne natívan) azokkal bajos lesz játszani.
Half-Life 2-t próbáltam, azt szépen vitte, de persze Bill+Egér kombóval. Próbáltam valami 3rd(sokad) party kontroller emulátort, de annak meg annyi imput lagg-ja volt hogy lényegében hangvezérléssel gyorsabban játszottam volna ("mennyé, mennyé, balra, mennyé, lőjjé, lőjjé, tárazz, ugorj...stb").Ezen felül egy Diablo klónt próbáltam, meg valami útburkolat nevű autós játékot. Azokkal nem volt gond. Persze Áruházból töltöttem ezeket.
Hétvégén tervezem egy Knights of the Old Republic tesztelését, meg esetleg egy Jedi Outcast-ot (Star Wars hétvége lesz haverokkal amúgy is
). Aztán mivel a Cikkemnek még se híre se hamva, lehet hozzácsapom ezt is. (Ha sokáig halogatják a megjelentetését, lesz vagy 10-12 oldal a végére
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Facebook és Messenger
- Ford topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Társasjáték topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Aztán mivel a Cikkemnek még se híre se hamva, lehet hozzácsapom ezt is. (Ha sokáig halogatják a megjelentetését, lesz vagy 10-12 oldal a végére
)