Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én ezen nem lepődöm meg. Ami nem érintéses vezérlésre van tervezve (értsd: MS Áruházból származik, vagy van benne natívan) azokkal bajos lesz játszani.
Half-Life 2-t próbáltam, azt szépen vitte, de persze Bill+Egér kombóval. Próbáltam valami 3rd(sokad) party kontroller emulátort, de annak meg annyi imput lagg-ja volt hogy lényegében hangvezérléssel gyorsabban játszottam volna ("mennyé, mennyé, balra, mennyé, lőjjé, lőjjé, tárazz, ugorj...stb").Ezen felül egy Diablo klónt próbáltam, meg valami útburkolat nevű autós játékot. Azokkal nem volt gond. Persze Áruházból töltöttem ezeket.
Hétvégén tervezem egy Knights of the Old Republic tesztelését, meg esetleg egy Jedi Outcast-ot (Star Wars hétvége lesz haverokkal amúgy is
). Aztán mivel a Cikkemnek még se híre se hamva, lehet hozzácsapom ezt is. (Ha sokáig halogatják a megjelentetését, lesz vagy 10-12 oldal a végére
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Tesla topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Melyik tápegységet vegyem?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- További aktív témák...
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Aztán mivel a Cikkemnek még se híre se hamva, lehet hozzácsapom ezt is. (Ha sokáig halogatják a megjelentetését, lesz vagy 10-12 oldal a végére
)