Hirdetés
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én ezen nem lepődöm meg. Ami nem érintéses vezérlésre van tervezve (értsd: MS Áruházból származik, vagy van benne natívan) azokkal bajos lesz játszani.
Half-Life 2-t próbáltam, azt szépen vitte, de persze Bill+Egér kombóval. Próbáltam valami 3rd(sokad) party kontroller emulátort, de annak meg annyi imput lagg-ja volt hogy lényegében hangvezérléssel gyorsabban játszottam volna ("mennyé, mennyé, balra, mennyé, lőjjé, lőjjé, tárazz, ugorj...stb").Ezen felül egy Diablo klónt próbáltam, meg valami útburkolat nevű autós játékot. Azokkal nem volt gond. Persze Áruházból töltöttem ezeket.
Hétvégén tervezem egy Knights of the Old Republic tesztelését, meg esetleg egy Jedi Outcast-ot (Star Wars hétvége lesz haverokkal amúgy is
). Aztán mivel a Cikkemnek még se híre se hamva, lehet hozzácsapom ezt is. (Ha sokáig halogatják a megjelentetését, lesz vagy 10-12 oldal a végére
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Béta iOS-t használók topikja
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest