Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Régi/új kérdés (inkább újra:
valahonnan valaki tud olyan hub-ot szerezni, ami wines tableten úgy sztja az OTG-t hogy közben tölti is (nem, y kábel nem jó) Lhetőleg itthon beszerezhető, vagy ha valki rendelne, akkor szóljon, hogy csatlakozhassam hozzá.más: többféle képpen próbáltam már a billentyűzetet. van egy bilencses tokom (ami nem jött be, mert maga a tok nem tetszik)
van egy billentyűzetem, de nem szeretem, mert nagyy, és gyakran "késik" vagyis automatikusan kikapcsol pár másodperc múlva, és kell egy plussz billnetés, hogy csatlakozzon, és újra lehessen vele írni. (az íbetű kiosztáa is idegesjt, mert billntyűkombinációval tudom csak használni)szóval olyan tablethez, amihez önmagában nincs billentyű, ti milyent javasoltok
(ne legyen túl nagy, hogy tudjam hozzá hurcolni, és lehessen normálisan használni...

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest