Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Alapvetően képben vagyok az Androiddal, a laptopokkal, az asztali gépekkel, magával a Windows-zal is, de a "Windows tabletek" teljesen újdonságok számomra. 2013-ban egy nyár erejéig vettem egy Note 10.1-et, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így ősszel eladtam. Amerikába vittem magammal és arra gondoltam, teljes mértékben rábízhatom magam és helyettesíthet egy laptopot is, de nem így lett, szóval újra nem vennék ilyen célra. Asztali PC-párti vagyok, laptopot nem szeretnék, de egy ilyen tablet (szigorúan billentyűzettel) elkapta a figyelmem.
Nem vagyok teljesítménybuzi, de szeretem, ha reszponzív a működés, nincs lagg, azt csinálja és akkor, amikor kattintok/bökök.
Ez az asztali Windows 8.1 (gépen is azt használom) tökéletes mása? Mennyire érzékeny a teljesítményre? 120e Forint körül gondolkodom, de ha azt mondjátok ez nem elég, akkor nem erőltetem. ( Vagy jót, vagy semmit. Vagy addig várok, míg nem telik jóra.
)
Mik azok a paraméterek, amikkel már kellemes a felhasználói élmény (CPU, GPU, RAM)? Megbízhatóságról mi a véleményetek, mind az ezen kategórián belül található márkák/modellek, mind a szoftver terén?Nyár végén szintén feladata-vesztetté válik, így várhatóan tovább értékesítem. Amire addig is kell: teljesen basic dolgok, semmi játék, hardcore kódolás, videószerkesztés... Office, kapcsolattartás (email, skype, fb), szervezés-tervezés, videók/fényképek tárolása, otthoni szerverelérés, videónézés, zenehallgatás, torrent stb.
Míg kedvesen válaszoltok, én is utána nézek, hogy mit írnak a neten, nézek videókat, de jobbszeretem a személyes tapasztalatokat, főleg a negatívakat, mert jót mindenhol lehet olvasni.

Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Mesterséges intelligencia topik
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)