Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• koncsik

MODERÁTOR

válasz r3dsnake #5615 üzenetére

Én pont a szintén 16GB iPad air (céges) mellé vettem a 16/1 win8.1 archost, mert időnként nagyon idegesít az almás gép (meg azon McAfee távfelügyelet van, ami nem teljesen megnyugtató privát dolgokra). Egy Pipo X7 van otthon (2/32), az nagyon tetszik, ezért kezdtem érdeklődni a win8.1 tabletek iránt.
    Szerintem nem érdemes összevetni őket (iPad és archos), teljesen más kategória. Mindenesetre arra, hogy 1-2 pdf magazint elolvassak, 720p-s sorozatot megnézzek elég az archos... ami nagyon fontos, hogy a beledugott 64GB miatt nem kell várnom, amíg akár LTE-n is letölti a magazint az iPad a felhőből (100MB) vagy aggódni a tárhely miatt a sorozatoknál, nem kapom állandóan azt, hogy a tárhely majdnem megtelt...
    Nekem eddig tetszik, akciósan 25k-t megért, keresem a megoldást az app-ok microsd-re telepítésére, még nem volt időm kipróbálni amiket találtam, de a minimális metro app használat miatt, nem érzem sürgetőnek. Pl. a kindle app (is) siralmas, a Kindle for PC simán felment, jól működik és oda telepítem, ahová akarom, csakúgy mint a vlc-t meg a tc-t (de ezt már írtam, azt hiszem). És böngészés közben is minden szépen megy, a google chrome struktúra is gond nélkül használható.
    Persze én elég beteg vagyok, egy raspberry pi2 is várja, hogy kipróbáljam, biztos az is tetszeni fog, mert én ilyen kütyübuzi vagyok, ahogy szeretteim kedvesen jellemeznek :DDD (a chromebook-omat is szeretem (ill. az a feleségemé, el ne felejtsem), de másképp, muhaha)
    Tisztelt Bíróság, kérem az ítélet enyhítését az elmondottak alapján. :B

Új hozzászólás Aktív témák