Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Én pont a szintén 16GB iPad air (céges) mellé vettem a 16/1 win8.1 archost, mert időnként nagyon idegesít az almás gép (meg azon McAfee távfelügyelet van, ami nem teljesen megnyugtató privát dolgokra). Egy Pipo X7 van otthon (2/32), az nagyon tetszik, ezért kezdtem érdeklődni a win8.1 tabletek iránt.
Szerintem nem érdemes összevetni őket (iPad és archos), teljesen más kategória. Mindenesetre arra, hogy 1-2 pdf magazint elolvassak, 720p-s sorozatot megnézzek elég az archos... ami nagyon fontos, hogy a beledugott 64GB miatt nem kell várnom, amíg akár LTE-n is letölti a magazint az iPad a felhőből (100MB) vagy aggódni a tárhely miatt a sorozatoknál, nem kapom állandóan azt, hogy a tárhely majdnem megtelt...
Nekem eddig tetszik, akciósan 25k-t megért, keresem a megoldást az app-ok microsd-re telepítésére, még nem volt időm kipróbálni amiket találtam, de a minimális metro app használat miatt, nem érzem sürgetőnek. Pl. a kindle app (is) siralmas, a Kindle for PC simán felment, jól működik és oda telepítem, ahová akarom, csakúgy mint a vlc-t meg a tc-t (de ezt már írtam, azt hiszem). És böngészés közben is minden szépen megy, a google chrome struktúra is gond nélkül használható.
Persze én elég beteg vagyok, egy raspberry pi2 is várja, hogy kipróbáljam, biztos az is tetszeni fog, mert én ilyen kütyübuzi vagyok, ahogy szeretteim kedvesen jellemeznek
(a chromebook-omat is szeretem (ill. az a feleségemé, el ne felejtsem), de másképp, muhaha)
Tisztelt Bíróság, kérem az ítélet enyhítését az elmondottak alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(a chromebook-omat is szeretem (ill. az a feleségemé, el ne felejtsem), de másképp, muhaha)