Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dr.laci1
üzenetére
Te is az edidzsitálnál vetted akciósan...
Én is rákérdeztem, itt talán van 1-2 lehetőség.
Első bekapcsolás után letiltottam a frissítéseket, most van majdnem 5 GB szabad hely rajta. VLC, totalcommander ment fel rá, beleraktam 64GB microSD-t és reménykedem, hogy valamelyik leírt módszer működik. Akkor majd elengedem a win8.1-et garázdálkodni.
Sajnos a céges almás kütyüim (16GB) már hozzászoktattak a sűrű install/törlésre. Valamint rendkívűl idegesítőek tudnak lenni (pl. sem chrome-ból, sem safari-ból nem tudtam hozzászólni itt a fórumban, mindig kidobott, akkor döntöttem el, hogy kipróbálok egy ilyet - mondjuk nem kizárt, hogy fórummotor hiba volt, de jó indok mindenképpen
)
Ezzel együtt nekem tetszik, amire vettem (böngészés, esetleg filmnézés, minimális játék, sz.e. olvasás) megfelel, a tartalmat majd az SD-re pakolom.
És persze surface 3 pro-ról álmodozok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs