Hirdetés
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
G-s WiFi-nél jobb sebességet produkál, letöltések felmennek 3-5 Mbps-re, feltöltés 1 Mbps körül alakul, és az oldalak is gyorsabban töltődnek be. Még egyszer leírom: 3.0-ás USB-ről beszélünk, annak annyira nem vészes a sebessége, olyannyira, hogy szerintem itt már inkább a kolis net sebessége a szűk keresztmetszet.
Hazavinni nem szoktam a hubot, ott én sem szórakozok ac-s WiFi mellett kábellel.
(#4881) sbazsi
1. Mire használnád? Kiváltaná a laptopod/asztali PC-d, vagy második gép lenne?
2. Mekkora méretű legyen?
3. Milyen árban ajánlhatunk kütyüket?
4. Milyen programok fussanak rajta, mik a minimum elvárásaid?Atom processzorok közelében sincsenek egy korszerű i3-nak teljesítményben, de jóval kevesebbet is fogyasztanak. Kb. egy Core 2 Duo processzor sebességét hozzák (van amiben gyengébbek, de van amiben jobbak).
Az érintő billentyűzet olyan, mintha megnyitnál egy ablakot, ami kitakarja a képernyő alsó felét, de ettől még nem csak azon matathatsz, ugyanúgy rábökhetsz ikonokra az asztalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest