Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
sokom94
csendes tag
Sziasztok! Nem vagyok jártas a fórumozásban, de nem maradt más választásom.
Vettem egy pár hete egy Prestigio Visconte 3 tabletet.
A tárhelyen kívül minden egyes pontja árhoz mérten ez felelt meg számomra.
A 16gb tárhely viszont kevéske így olvasgattam, nem szaporítom a szót a lényeg hogy újra telepítettem
egy eredeti Windows 8.1 Pro rendszerrel, viszont a direkt meghagyott gyári helyreállítási partíciót formázta...És magában a csupasz windows semmiféle drivert nem ismert fel. Próbáltam programokkal visszahozni a partíciót nem ment. Próbáltam meg keresgetni az összes drivert..hát már nem volt ismeretlen az eszközkezelőben semmi, de így csak egy mezei PC lett, se érintőképernyő, se gyro scope, se kamera, sem hangerő vagy kapacitív gombok stb.
A lényeg a Prestigio szarik rám...küldtem nekik emailt. Nem is vártam többet de az oldalukon sincs egyetlen egy driver sem feltüntetve.

Esetleg nincs-e valakinek ilyen készüléke aki a partícióról egy biztonsági mentést tudna nekem eszközölni, vagy ötlete hogy hogyan találjam meg a kellő illesztőprogramokat.
Előre is köszönöm válaszotokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest