Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Természetesen csak olyan Tab jöhet szóba, ami eleve létezik mindkét kivitelben. Régóta Androidozok, sztem nem átlag felhasználói szinten. Majd én kezelésbe veszem azokat a laggokat (ha lennének). A hegesztés alatt én a dualboot lehetőségre gondoltam, nem arra, hogy majd én faragok rá egy Android romot. Nekem eddig úgy tűnt, hogy a komoly akadály maga a dualboot megoldása. De erre is vannak már példák, tehát a módszer egyértelműen működik. Konkrétan 3740D -n, tehát 32bites UEFI -vel. Korábban vki itt írt "újabb eszközökről", amik 64bites OS -t futtatnak. Kerestem ilyet, de csak iX procisat találtam. Atomosból csak 32bitest. Ebből gondolom, hogy pl. az a dualbootos Ramos i10 pro is 32 bites OS -t futtat.
Azt nem tudom, hogy lenne -e üzleti célú felhasználási területe, vagy hogy mennyire lenne népszerű. Én magamnak szeretnék egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest