Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Elhoztam magam is a Miix 2 10-est Edigtől múlt héten.
Hát, még ismerkedünk, meg idegeskedek.
Először is, akinek ilyen van tudna segíteni, hogy milyen tokot vett hozzá? Bementem mediaba, de ott horror áron voltak, gagyinak kinéző, és lehet nem is rápasszoló (csak méret szerint 10.1-est néztem) tokok. Nekem csak egy sima, iPad smart cover szerű dolog kellene, hogy kijelzőt védje.Más: van e valami jó megoldás arra, ha korlátozni szeretném, hogy milyen programok használják a netet ha bizonyos wifin vagyok. Lényeg az lenne, hogy amikor a telefonomon megosztott wifit használom, akkor tényleg csak az a progi használhassa amit én indítok, ne menjenek fel háttérben mindenfélék, meg keressen frissítést stb.
Megint más...és ezek hibák, amiket még próbálok jobban megfejteni: power gomb random nem reagál. Nem sleepeli, ha sleepelem menüből akkor nem éleszti fel, ha kikapcsolom nem kapcsolja be. Ha töltőre teszem akkor egy idő után jó (de nincs lemerülve, 80% töltöttségnél játszotta el többször is). Ha jól vettem észre ezzel egybevág az is, hogy elmegy a hang, teljesen.
Illetve csinált olyat, hogy asztalon pihent, és feléledt a kijelző...de még csak nem is a lockscreen jött be, hanem Startmenü rögtön, csak néztem. Utóbbiakra ötlet? Vihetem vissza ?:S
Köszi aki válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest