Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Elhoztam magam is a Miix 2 10-est Edigtől múlt héten.
Hát, még ismerkedünk, meg idegeskedek.
Először is, akinek ilyen van tudna segíteni, hogy milyen tokot vett hozzá? Bementem mediaba, de ott horror áron voltak, gagyinak kinéző, és lehet nem is rápasszoló (csak méret szerint 10.1-est néztem) tokok. Nekem csak egy sima, iPad smart cover szerű dolog kellene, hogy kijelzőt védje.Más: van e valami jó megoldás arra, ha korlátozni szeretném, hogy milyen programok használják a netet ha bizonyos wifin vagyok. Lényeg az lenne, hogy amikor a telefonomon megosztott wifit használom, akkor tényleg csak az a progi használhassa amit én indítok, ne menjenek fel háttérben mindenfélék, meg keressen frissítést stb.
Megint más...és ezek hibák, amiket még próbálok jobban megfejteni: power gomb random nem reagál. Nem sleepeli, ha sleepelem menüből akkor nem éleszti fel, ha kikapcsolom nem kapcsolja be. Ha töltőre teszem akkor egy idő után jó (de nincs lemerülve, 80% töltöttségnél játszotta el többször is). Ha jól vettem észre ezzel egybevág az is, hogy elmegy a hang, teljesen.
Illetve csinált olyat, hogy asztalon pihent, és feléledt a kijelző...de még csak nem is a lockscreen jött be, hanem Startmenü rögtön, csak néztem. Utóbbiakra ötlet? Vihetem vissza ?:S
Köszi aki válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest