Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufy0129
csendes tag
Helló!
Lenne egy kérdésem,llehet hogy korábról már elhangzott, el kezdtem olvasni a fórumot, de nagyon sok hozzá szolás érkezett már és nem tudom végig olvasni az összeset, keresésre is nagyon sok olyat dob ki ami nem igazn add választ a kérdésmre, (Lehet rosszul keres)
Szóval a problémám.
Van egy toshiba netbook NB100-as sorozast, ehez adtak egy linux ubuntut. A gépben nincs cd/dvd író olvasó. A linuxot leváltottam XP-re pendriver segitségével az ujra telepítés után két furcsaság történt, az egyik az hogy amikor elindul a gép megkérdezi, hogy a winyóról akarom-e inditani az xp vagy pedig az usb-ről? A bott sorendbe az utolsó az usb az első a HDD. Ezt hogyan tudom megszüntetni?
A másik furcsaság, hogy a memoria kértya olvasót ha nincs benne memoria akor is felismeri mint meghajtót. Ez miért lehet?
előre is köszi a válaszokat4
Üdv:
PAli
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest