- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Aktív témák
-
Zorgi
csendes tag
Köszi a segítséget srácok.Működik a dolog.
Van egy másik problámam is ez a windowsXP és az SBlive-ommal kapcsolatos:)
Érdekel ez is Titeket vagy menjek a sunyiba? -
Kuznyikov
aktív tag
És még valami:
Valaki irjon már okosat!!! Volt 1 winxp+nvidia refresh fix és minden megoldódott. Azóta ez 1 új, DE dettó ua. XP + nvidia refresh fix DE nem klaffól a jatékok alatt!!!!!
Lassan az összes hajam kihullik a sok szarságtól. Nem igaz, hogy erre nem figyeltek köcsögék (Microsoft vagy nvidia)!! Marha jó lehet pl 1 irodában egész nap 60Hz-en nézni a monitort! Mert ugye nem mindenki ért hozzá annyira, hogy állítgasson mindenféle baromságot csak azért, hogy végre normálisan lássa a winfost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Kuznyikov
aktív tag
válasz
Uncool Ben #5 üzenetére
Én nemtok csak .hu-ra menni! Küld el légyszi nekem ide: kuznyikov@freemail.hu
Egyébként mi ez? Neve?
Kösz. -
Zorgi
csendes tag
Ennyire balfácán azért nem lehetek....Nem találom amit mondasz...
-
Zorgi
csendes tag
Miért van az, hogy a 15" monitorom a windowsXP alatt 1024x768 as felbontásnál 85Hz-en megy hiba nélkül.Sőtt alapba mindenféle beállításnélkül telepítés után így üzemel automatikusan és, ha elkezdek játszani akkor az össes felbontásnál beleértve a 640x480-at is 60Hz-en megy?
Már kipróbáltam mindent tanítgattam a kicsikét, de nem hajlandó 60Hz felett üzemelni.
(Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy nem bírja a 85Hz-et ilyen felbontáson (1024x768) nézzen utána GABA GB-1569)
De egyébként a winfos alapba így fut.
És ez a probléma nem jelentkezett az ME és 98 alól se.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest