Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Ha egy partícióra akartam felrakni a két rendszert akkor az nem ment együtt...pedig nekem már volt kért windows egy partíción.Viszont úgy ment hogy külön partíción...
'Nos vélemény az hogy nagyszerű megoldás az hogy azt telepítek fel amit akarok és nem a windows irányít engem hogy ő azt rak fel amit akar.''
Nos ezt arra értettem hogy nekem nem kínálja fel hogy mit akarok feltelepíteni a dvd-n fennt levő programok közül hanem megfogja és egyszerűen kérdezés nélkül felrakja az összeset
Most akadt egy elég idegesítő problémám...mégpedig hogy a billentyűzet és az egér yáték alatt egész egyszerűen megőrül...
hiába nem nyomom az egér gombot tovább úgy csinál mintha nyomnám...akkor ha elengedem az egyik iránygombot akkor még vagy 5 évig ugyanarra akar menni...
Erre van vmi ötleted?
Aktív témák
- iPad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest