- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipiqe
csendes tag
Ciki, de ott nem is neztem.
Ha ott igen, akkor mit tegyek az ugyert? es ha nem akkor? -
lipiqe
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom egy WinXp-vel (3 eve mukodo darab, azota nyomtak ra SP2-t is), hogy a gepben levo modem es halokartya nem latszik. (Lehet, hogy vannak mas eszkozok igy, csak mondjuk nem tudok rola...)
Idaig nem lenne nekem X-akta, onnantol viszont igen, hogy a halokartyat tokeletesen kezeli OS, van kapcsolat, forgalmaz rajta, stb. Amikor atraktam masik slotba, akkor indulaskor kiirta az OS, h talaltam uj halokartyat, tipust, addolta az uj hardvert es most mar kesz meg mukodik, akkor orvendeztem, majd megneztem az eszkozkezelot es nem volt ott... Ip persze van, ipconfig irja, hogy ethernet-csatolon van kapcsolat.
Modemet tudja hasznalni egy program amiben meg akkor lett beallitva, mikor mindenki latott mindent. Sehogy nem birom mukodesre birni.
IRQ felszabaditasi akciot is inditottam, letiltottam nehany dolgot ami nem kell (biosban) koztuk hangkartyat is. Ezek utan viszont ugy indult az eszkozkezelo, mint elotte, ott volt minden a hangkartyara vonatkozo dolog es az XP szerint volt...
Mintha nem akarna frissiteni semmit...
Ujratelepitessel gond van, azt nagyon nem akarja senkit (en ugy gondolom az lenne a legjobb... tehat ezekkel a javaslatokkal sporoljatok ;)... Meg kellene oldani a helyzetet.
Otlet vkinek?
Plz legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest