- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
Tutti-amigo
tag
Hát itt valami nagyon nincs rendben!
Egyszerűen nem találja meg a vincsit! Na nehogy már egy áramszünet így szétvágja az egészet!!! Valaki segítsen!!! PLS -
Tutti-amigo
tag
Valami nagyon nem tetszik itt nekem! A vincsit megtalálta vizsgálja is de a vincsi nem ''kerreg'' és a házon sem világít a lámpa, hogy egyaltalán csinálna valamit. IDE 0 és Busz 0.
Az egész hűbelebanc közel jár ahhoz, hogy megrugdossam!!!!!
-
Tutti-amigo
tag
Most a gyári driver lemezről adagolom neki a SATA cuccot és most éppen a vincsit vizsgálja. Nem tudom meddig tart ez a vizsgálat de már néhány perce csinálja. Remélem normális ez egy 160Gb-s vincsinél!
[Szerkesztve] -
Tutti-amigo
tag
No szóval!
Xp cd-be boot róla. Aztán ismert kék képernyő particiókkal. Rányomatok hogy hová! (Arra amina régi van) Mondja, hogy van xp rajta. L, esc, F3 opciókkal. Választom nyomja fel az xp-t. Másolja. Ilyet szól újraindulok. Ok indúl és ha megint boot-ol az xp cd-ről akkor detto amit az előbb! Se helyreállítási konzol se semmi!! Valamit bizti szarul csinálok! -
Tutti-amigo
tag
A recovery Console-t honnan tudom elérni? Még nem kellett sosem használnom. Ez valami prg vagy valami opció a bios-ban/xp -ben??? Új mbr?? Na ilyennel aztán végképp nem találkoztam?? No majd most!
Szóval kicsit magyarázzad még mert magasabb a láma szintem!
Előre is köszi!
Esetleg ha össze ütnél nekem egy leírást, hogy pontosan mit csináljak és mail-en elküldenéd annak nagyon örülnék!
Köszike -
Tutti-amigo
tag
Nekem senki nem tud segíteni??
-
Tutti-amigo
tag
Hali!
Nekem is az a gondom, hogy a bejelentkező képernyő nem jön be, hanem helyette új boot!!!Igaz a dologban én vagyok a hibás, mert egy óvatlan pillantban nem figyeltem (telefonáltam) és még azelőtt, hogy a rendszer leállt volna lezúztam az elosztó kapcsolóját (kihúztam a zsineget
) No ezután ismert gond se csökkentett mód, se normál, se legutóbbi működő beállítások opcióval sem megy! Mindenképpen xp reinstall nélkül kéne nekem valami tanács, mert 3nap a rendszerem teljes újraélesztése és most nincs időm
Könyörgöm valami megoldást!!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest