- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Tutti-amigo #22 üzenetére
Huhh, hát XP telepitő betesz, arról bebootolsz, aztán windows helyreállitó konzolon történő javítását választod. Ott bejelentkezel a windowsod telepitésére, beírod a rendszergazdai jelszót. Aztán megjelenik egy konzolablak, ahonnan különböző parancsokat tudsz végrehajtatni. Pl chkdsk-et. Help parancsra azt hiszem lejön a teljes parancslista. Van ilyen parancs pl, hogy fixboot, fixmbr stb. amiket be kell paraméterezni, csak fejből ezeket nem tudom. Ha nem csináltál még ilyet akkor szerintem hanyagold az új mbr írását meg hasonlókat. Valószínű egyébként is hogy nem az a hiba, mert akkor még a windows betöltése csík se jelenne meg, hanem egyből reset. CHKDSK-et azért megpróbálnám helyedben, ''hátha'' csak valami kisebb fájlrendszer sérülés.
Az frissítés pedig tök egyszerű, olyan mintha egy új windows-t telepitenél, de a telepitő észre fogja venni, hogy van már telepitve XP, és azt kell választanod, hogy nem telepitesz újat, hanem a meglévőt frissíted. Szintén nem írom le lépésenként, mert elég egyértelmű.
szerk: látom kissé lemaradtam
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
Tutti-amigo #20 üzenetére
Én megpróbálnám a helyedben a recovery consolet, ahogy írták előttem, és csinálnék a vinyóra rá új mbr-t, előtte meg chksdsk-val megnézném. Aztán ha ezzel nem megy, akkor ''frissitéssel'' próbálkoznék. Nekem eddig mindig megoldotta a hasonló gondokat. Nem tart soká, és nem kell előről kezdened a windowsodat felépíteni.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest