- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ha feltelepítem az távoli asztali munkamenetgazdát, akkor onnantól bejelentkezéskor miért kell kézzel beírnom a felhasználónevet?
-
anorche1
őstag
Valami használható leírást tudtok nekem linkelni a dns szerver beállításáról? Sajnos a suliban a tanárunk úgy tanít, hogy nem tanít, ha kérdezünk valamit akkor csak azt mondja h ott a google. De ezt sajnos nem sikerült megcsinálnom. Túl sok beállítás, nem tudom mihez kell nyúlnom, mihez nem. Cisco routeren sikerült megcsinálni. A cél nem bonyolult: adott egy szerver gép és több kliens gép (a kliens gép a szerveren keresztül, nat -tal megy ki a világhálóra). Az egyik kliens gép legyen az xyz. zónában a abc gép, tehát címe: abc.zyz.
A cél az, hogy ha ezt a címet egy másik kliens gépről megpingelem, akkor a dns szerver megmondja neki az abc.zyz. gép ip jét.
Remélem érthető, és nem írtam nagy hülyeségeket. Ha igen bocsi, és szeretném ha kijavítanátok -
anorche1
őstag
válasz
kraftxld #928 üzenetére
Hyperv -vel próbáltam, 8ból adtam neki 4gb ramot, azt egyből fel is zabálta, és hát zavaróan lassan megy. A cpu az egy i5-4200m. Semmi komolyra nem kell, csak az ilyen suliban tanult dhcp -s bohóckodás gyakorlására.
Mondjuk lehet azért volt ilyen lassá, mert hdd -re raktam. Megpróbálom ssd -n is, bár gondolom elég sok írással fog járni.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ahhoz hogy dualboot -ban működjön win10 mellett, ahhoz a secure boot -ot ki kell kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Bittorrent topik
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest