Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
kraftxld #334 üzenetére
Igazából csak próba gyanánt próbáltam meg, de nem akar sikerülni, míg pl, win7 esetében ha be is van léptetve a gép egy tartományba, akkor is be tudok jelentkezni a helyi rendszergazda fiókkal a win7es gépre, ezért gondoltam hogy ha szerver 2012-n bejelentkezésnél gépnév\Rendazergazda +jelszó kombót használva, be tudok lépni. De nem tudok. Csak a tartomány\Rendszergazda +jelszó kombó működik.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
kraftxld #332 üzenetére
Értem, de nem ez a kérdés. Hanem hogy ha nem a tartományvezérlőre akarok bejelentkezni, hanem simán a Server 2012-be Rendszergazdaként, akkor ügye a tartománynév helyett a gépnevet kell beírni majd \ jel aztán pedig hogy Rendszergazda és az ahhoz tartozó jelszó.
De nekem ez nem működik, azt írja hogy téves felhnév vagy jelszó.Míg ha a tartományba akarok bejelentkezni rendszergazdaként, akkor működik.
Vagy ez azért van, mert tartományvezérlőt csináltam a szerverből és ezután már nincs külön a gépnek Rendszergazdája, csak a tartománynak?
Remélem érthető. -
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Olyan jellegű problémám lenne, hogy miután létrehoztam egy tartományt a server 2012ben, csak a tartományba enged bejelentkezni így:vallalkoz\Rendszergazda
jelszóHa viszont simán a gépbe szeretnék bejelentkezni, tehát nem a tartományba,
SRVWIN01\Rendszergazda
jelszóAkkor azt írja ki hogy téves felhasználónév vagy jelszó, pedig jó jelszóval próbálkozom és ami működik a tartománynál való bejelentkezésnél az itt viszont nem... Mi lehet a probléma?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest