- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
p4t4
csendes tag
Csöcs tagok...
Kérdés: Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy kikapcsoljon a szerver ekkor (2007.07.09 7:00) és kapcsolodjon vissza ekkor (2007.07.09 14:00)...
Válaszotokat nagyon várom...
Mert ugyan van egy switch off nevű programom, de az korán sem biztos, hogy vissza is lövi a szervereket... -
p4t4
csendes tag
Na már odáig jutottam, hogy megnyitja a filet... Viszont a makrót nem futtatja le...
De már ez is nagy szó... tenksz Kraft bácsi... megint kihúztál a csávából... -
p4t4
csendes tag
Sziasztok,
Lehet, hogy ezt már kérdeztem, de szerintetek az megoldható, hogy a fileszerverünk minden nap 7:00-kor elindítson egy excel táblát, azon belül egy makrót? Csak hogy ne kézzel kelljen elindítgatni... -
p4t4
csendes tag
Sziasztok,
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom beállitani azt, hogy minden egyes usernek pswrd-protect legyen az Internet Explorere? -
p4t4
csendes tag
Sziasztok,
Figyu pls help... ilyet még sosem csináltam... Összefosta magát az egyik winyóm... a DC szerverünkbe... teljesen. Most mirror-ról megy.
Rendeltem helyette újat, meg is érkezett. Hogy kell cserélni a vinyókat? Vagy hogy kell a cuccot átmásolni... Mi ilyenkor a protokoll? -
p4t4
csendes tag
Sziasztok, segítsetek pls...
Van egy 2003 szerver... ami Fileszerverként üzemel... A lényeg, hogy van egy fontos file, amire rámentettem, de nem kellett volna. És azt akarom visszaállítani a tegnapi állapotára.
Tükrözve vannak a vinyók....
a Back-up szerveren meg 1 hetes adatok vannak, de a file még nincs rajt, mert azt tegnap csinálták 12 órán keresztül... :S
SEGITSETEK PLS!!! -
p4t4
csendes tag
Sziasztok...
Egy kérdés... Ezt irja ki Távoli Asztali kapcsolatnál, ha rá akarok lépni a DC szerverre:
''A távoli számítógép a licencelési protokoll hibája miatt bontotta a kapcsolatot.
Próbáljon ismét kapcsolódni a távoli számítógéphez, vagy lépjen kapcsolatba a kiszolgáló rendszergazdájával.''
EZMIEZEZ??? Mi lehet a problem? Más PC-vel műxik... Csak az enyimével nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest