- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Igen, sajnos jó könyvtárakat/drivert használok. A szerverhez járt egy server guide cd, ami behúzólemezként működik, azaz előtölti a sata drivert, az embernek csak ki kell választania milyen oprendszert szeretne telepíteni, és a cd elindítja azt. Az egész szépséghibája, hogy a magyar verzióval nem működik. De az tuti, hogy a server guide-on lévő driverek jók a művelethez.
Egyébként a hwsw-n a vonatkozó topic utolsó 4 oldalán 2 fórumitának is ilyen problémája volt, tőlük vettem az ötletet. De amíg nekik sikerült floppyn tálalni a meghajtóprogikat, addig én sajna hoppon maradtam az nlite-tal.Azért köszönöm szépen, hogy próbáltál segíteni, rendes tőled!
3 nap szenvedés után a magyarral, feltettem rá fél óra alatt egy angol R2-öt. -
aleister
veterán
Két géppel próbáltam, 3 különféle verziót, de mindegyiknél ugyanaz a hiba. Ennél a pontnál nem megy tovább: kép.
Nem estem kétségbe és kiírtam úgy ultraiso-val, hogy az eredeti server 2003R2 boot-ját használtam fel. Be is bootol róla szépen, mi több, látom felbukkanni a státuszsorban az integrált divert, de amikor kiírja a telepítő, hogy indítja az operációs rendszert, akkor leáll a folyamat.No nézzük: floppy nincs (és be sem tehető), driver integrálás kudarc, mi marad még?
-
aleister
veterán
No sikerült a problémát megoldanom, mert a nagyszámú mellékelt cd között találtam egy behúzólemezt, ami elindította a win 2003 installt. Elég sokáig el is jutott, s már indulna a windows, de sajna kapok egy hibaüzenetet, amin nem tudok továbblépni. Így szól:
"A telepítési válaszfájlban megadott érték nincs megadva a .sif fájlban. Rész [keyboard]:
usb billentyűzet
A telepítés nem folytatható."Ps2-es bilit használok, nem értem mit akar usb billentyűzettel.
-
aleister
veterán
válasz
Core2duo6600 #4199 üzenetére
Köszi a választ!
Nos, leszedtem a raid drivert innen, de sajna nincs floppy a szerverben. Két usb aljzat van kivezetve az elejére, de onnét nem fogad el drivert. Egyébként a pendrive-ra felrakná az oprendszert.
Ez a sas driver egyébként ugyanaz mint a scsi? Csak, mert elméletileg a mellékelt cd-ről feltelepített ServeRaid 9 utility lenne a raid és a sas driver. -
aleister
veterán
Sziasztok!
Kaptam egy IBM x3400-as szervert, melyre egy Win Server 2003R2-öt kellene feltelepítenem. Viszont a telepítő leáll, ugyanis nem talál egyetlen merevlemezt sem. A ServeRaid utilityben látom mindkét meghajtót, de a bios system information-jében csak az optikai meghajtó szerepel a hdd-k felsorolásában.
Mit tegyek, hogy lássa a telepítő a hdd-ket? Scsi driver? Fdisk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest