- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Help needed, nagyon jo lenne ha valaki tunna segiteni.
Van 1 kartyaolvaso, es ahhoz van egy enyhen modositott driver amit fel kellene rakni. Namost amikor bedugom akkor valamennyire felismeri es felrakja a sajat driveret. Csak az szar. Akarom updetelni, de aszongya hogy nem tartalmaz uj dolgot ezert xarik felrakni.
Nincs valami force update driver funkcio ?
Elore is koszi ! -
Ribi
nagyúr
Beraktam a root CA-t a kartyara is es a kliens gepre is feltoltam, de megsem tetszik neki. Csak 1x rakja fel amikor probalkozok, direkt megneztem hogy mindenbol csa 1 verzio van, felvan veve a trustedbe is. Nem jart le mert tegnap raktam fel es tobb evre allitottam a tanusitvanyt. A fura az hogy a szerverre beenged, csak a kliensre nem. Mintha nem a szerveren akarna megnezni, hogy jo-e a tanusitvany, vagy hasonlo.
Kepet a csillagrol nem tudok perpill prezentalni, mert kepfeltoltest valamiert nem erem el. -
Ribi
nagyúr
Ujabb problema. Amikor kliens gepre akarok belepni tanusitvannyal, akkor aszongya nemtudja verifyolni a tanusitvanyt, amikor az event logban neztem lattam hogy ez a POCS a mikrofos oldalara menne fel es ott akarja leelenorizni a tanusitvanyt. Eventlog : Failed auto update retrieval of third-party root list sequence number from: <http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3/static/trustedr/en/authrootseq.txt> with error: The specified server cannot perform the requested operation.
Hogy lehet beallitani, hogy a szervertol kerje el a rootCA-t ? -
Ribi
nagyúr
válasz
YODA mester #2268 üzenetére
Ez winyo problema, szal inkabb olyan topikban prbalkozz, de bad sector terjed mint a pestis, szal addig mesd le a dolgaid amig lehet.
-
Ribi
nagyúr
Helloka.
CA-s problemam lenne.
Feltoltam CA-t, es akarok tanusitvany alapu logint usb-s tokenre. Fel is rakja a tanusitvanyt, csak loginnel amikor csekkeli a tokent ezt irja : This event indicates an attempt was made to use smartcard logon, but the KDC is unable to use the PKINIT protocol because it is missing a suitable certificate.
Nem igazan tudtam micsinalni.
Amugy a szerverre probalok belepni vele szal halozati problema nem lehet.
Jo tanusitvanyt rakok, mert bennevan a smart ard logon meg a client authentication.
Valakinek otlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest