- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
steveetm
őstag
Biztos reggel van, meg én vok fáradt, de ez lecserél egy hálókártyát 5 oldalon át. Azért tovább keresgéltem onnan, és eljutottam egy linkre, ami egy iet említ:
... What we are going to do is extremely important. You must create ALL partitions you had on your server before you do the disaster restore and those partitions MUST HAVE THE SAME SIZE OR LARGER as the partitions on the server before you do the disaster restore. The partitions MUST HAVE THE SAME DRIVE LETTERS as in the old system. If you fail to do this the disaster restore will fail completely...
Na hát ööö izé. A régi gépen vmi el... idióta módon, simán partcionálva, semmi raid stb. Az új szerver raidbe, külön mentésekre adatra stb.
Szal most izé...Jobbana járok ha felteszem előröl, aztán konfigurálgatom a régi szerint, aztán végül adatokat áthúzom megosztáson? nemá
Addig még 1 kérdés. POP3 connector szépen pakolgat felhasználói fiókokba, de nekem az kéne, hogy egy nyilvános mappán belül egy közös email fiókba tegye a leveleket. Ezt hogy kell neki megmagyarázni?
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
steveetm
őstag
Hali!
Következőre kéne megoldást találni. Adott egy win2003 sbs, amit át kéne telepíteni egy másik gépre.
Vinni kéne AD-t, nyilvános mappákat, exchange beállítások, adatok, stb szal mindent.
Adatok részével nincs akkor gond, ott még ntbackup kb használható, viszont az exchange/ad gázos.
lementeni még nem is, mert lementi, de már eleve zavar hogy ad-t nem tudja külön, csak egész rendszerbeállításokkal együttEz úgy nem tesz jót a másik gépnek ha visszatöltöm...
Az exchanget kimenti hiba nélkül, de visszatöltésnél szerinte nem fut az exchange szolgáltatás, holott de(Ha nem fut, kise tudom választani mentésnél az exchanget, megnéztem, kilehet...).
Másik, hogyha simán az adatokat megnyomom hogy állítsa vissza x: meghajtóra, random file visszaállítása után(1-10 általában) közli hogy nincs hely azon a meghajtón...Varázslóval kattingatom össze(ugyanazokat a beállításokat, csak varázslónál rá kell nyomni, hogy most varázsoljon, egyébként ugyanazt hozza be...) akkor meg lefut. De ez legyen a legkevesebb mert ez legalább még lefut eccerüen.
Szóval akkor win2003sbs konfigot hogy lehet egyszerüen átmenteni egy másik win2003sbs-re?
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest