- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avalon
tag
Siekrült megoldani a problémát, bár a megoldás szinte a semmiből jött. Beakartam másolni az eventlogot, ahogy azt írtátok, de láttam, hogy az óra 2003.01.2x-re van állítva, valószínüleg resetelve lett amikor kivettem az elemet az alaplapból. Visszaállítottam, hogy rendesen jelenjen meg az event viewerben, és újrapróbálkoztam. Működött. El sem hittem. Nem tudom, hogy az óra volt, vagy véletlen egybeesés, de megjavult. :S
Azért is írom, hogy itt legyen ha valakinek esetlleg megint ilyen problémája lenne.
Köszi a sok segítséget, ha nem kell az event log, nem veszem észre az órát.
Üdv,
Avalon -
Avalon
tag
-
Avalon
tag
Sziasztok!
Egy rettentő idegesítő problémában kérném a segítségetek. Főleg otthoni fájlmegosztásra egy régi gépen WinServer 2003 fut. Eddig minden rendben ment, nem volt Active Directory, közös domain, semmi, mindig a szerveren található accountokkal jelenkeztünk be. Most, amikor böngészni akarom a szerveren lévő megosztást, kéri a jelszót/usernevet. Beírom, és azt kapom vissza, hogy hibás jelszó, vagy ismeretlen felhasználó. Mindegyik accounttal megpróbáltam, semmi, mindenhol ugyanez. Lehet a hiba nem a szerveren van, hanem az én gépemen (Win7), de például remote desktoppal simán beenged. Valaki találkozott hasonlóval? Elvileg ez egy sürű hiba, de 3 óra keresgélés után sem találtam megoldást a neten, mindig csak hibaleírást.
((
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm ha valaki ad vmilyen ötletet.Üdv,
Avalon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest