- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balee24
csendes tag
válasz
Gregorius #824 üzenetére
Akkor nem is lehet vele nagyon netezni? vagy Firefoxot rakjak fel?Amugy egy frankón belőtt Keriot használok tüzfalnak xp alatt.Csak az XP nagyon idegesit már mert némelyik install sikerül némelyik meg nem és akkor viszont nagyon hülye. Kijöt hozzá ez az SP1 (2003hoz) Reméltem hogy azzal ilyn kompatibilitási problémák nem nagyon lesznek.Játék terén milyen a 2003? Mert azt tudom h a neten is meg a filekezuelésben is gyorsabb mint az XP. Csak néhanapján játszok is és kéne egy stabil rendszer
-
Balee24
csendes tag
Sziasztok.
Már régebben használtam server 2003 at, de akkor mé nagyon gyér volt a hardver és softwertámogatása. Se normális nvidia driver se virusirtó se tüzfal nem ment fel alá. Ez kb egy éve volt. Most megint felfogom rakni. Azt szeretném többek között megkérdezni h menniyvel változott meg kb ez a helyzet? Láttam az nvidia honlapján x64/server2003 as drivert, aminek alá CSAK ÉS KIZÁRÓLAG 64 bites processzortámogatás volt irva. Az egyik kérdésem hogy a 2500as 32 bites Bartonomhoz melyiket rakja, ezt vagy a W2k /Xp-t? Másik. Nforce 2es 5.10 es vagy ujabb drivert fellehet rakni, vagy felesleges mert csak bekavarna??? .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- EAFC 26
- Gmail
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest