- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
susu75
csendes tag
Ismét problémába ütköztetett a főnök. Több a felhasználó, mint a liszensz. Valaki be akart lépni, és azonnal meg kellett oldani. Gyorsan kikapcsoltam pár gépet, és OK lett, de szeretném szebben megoldani. Pl. jó lenne szerverre bejelentkezett felhasználót "kilökni", mert épp ebédezik. Mivel lehetne ezt a módszert kivitelezni, és hogyan? Bocsánat, ha evidens kérdést teszek fel, de kezdő "szerverfelügyelő" vagyok.
Köszi a választ előre is.
-
susu75
csendes tag
válasz
animatrix11 #6676 üzenetére
A Teamviewer egy nagyon jó cucc szerintem engem már többször kihúzott a csávából. Egyszerű kezelni, és gyors.
-
susu75
csendes tag
Sziasztok.
A cégünknél WIN2003 sp1 szerver üzemel 15 klienssel. Ma beléptettem egy win7 64bites notebookot, és gazdáját. Minden szép és jó, de belépéskor az ügyfélbeállítási program kompatibilitási hibát ad fel. User-nél van egy sbs_login_script, amely elindítja ezt a setup.exe-t. A hibára /s kiszolgálónév megoldást javasolta a megldáskereső de ez pont így van beírva. Akárhogy kerestem a neten, nem találok rá választ, hogy miért teszi ezt. Van valakinek ötlete mi lehet a baj és hogy tudom orvosolni?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest