- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
jolmegmondom
csendes tag
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
Jó, olvasd el az előző 37 574 hozzászólást
agyon kerestem a keresővel, eddig nem nagyon beszéltek róla
-
jolmegmondom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem találtam érthető leírást, ezért hoztam létre ezt a topikot. Windows 7-em van és némi tuningot próbálgatok csinálni rajta. sikerült is a gyári 1.3-1.5 GB memória használatot 600-650 MB körüli értékre vinni 64 biten. Mint ahogy minden tuningos leírás így kezdődik (de legalábbis benne van) hogy lépj be a szolgáltatásokba és tiltsd barbár módon amit nem akarsz használni, de hogy mi micsoda arról már nincs szó. Én utána olvastam nagyon sok dolognak, de az előtöltésről nincs egy értelmes szó sem. Több dolgot szeretnék megtudni:
1: A vista előtöltéséhez képest mi változott a 7 ben?
2: Azt a vistából tudtam, hogy a Prefetch (superfetch, sysmain, ki hogy hívja) a fáljokat .pf - fájlokba pakolja, tehát az előtöltött tartalom ezekben a fájlokban van. (windows 7 en: C:\Windows\Prefetch). Na ennek a mappának a tartalmát törölhetem, ha azt szeretném, hogy ez a szolgáltatás ne a 2 hónappal ezelőtti (már törölt) programjaimat töltögesse elő? Vagy van rá valami más beállítási lehetőség? Átböngésztema windowst keresztül kasul, de erre utaló dolgot nem találtam.
3: Amíg teljesítményméréseket csinálok letiltható a szolgáltatás? Érdemes letiltani mindennapi használatra is?
A gépre csak kis memória/hely/processzorigényű programok vannak telepítve (pont a lehető legjobb teljesítményért), az nvidia szoft és a hang szoftveren kívül csak a vírusírtó indul automatikusan. Remélem elég részletes voltam ahoz, hogy mindenki megértse.
Ha úgy érzed fogalomzavarban vagyok, kérlek nyugodtan javíts ki, nem félek tanulni
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest