- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz confuser #76650 üzenetére
akkor lehet nem hetes volt a lényeg, hogy felfrissítettem amire csak lehet, de nem oldódott meg
tok, fólia nincsen
viszont a kijelző kicsit eláll abban a sarokban, de ha visszanyomom (és úgy tartom), közben hívok valakit, vagy épp hívnak, akkor is rosszul működik..akkor lehet ez hardveres hiba lesz.
de gondolom javíttatni egy ilyen telefont már nem igazán éri meg, nem?(erősen gondolkodom egy iphone 4s-en , amúgy is elég haloványan muzsikál ezen a telón a win)
-
törölt tag
Sziasztok!
Lumia 520-at használok és sajnos már egy jó ideje nem működik az érzékelő szenzor, vagy mi a neve..
Most érkeztem el odáig, hogy megkérdezem, van-e rá megoldás, mert ha nincs, le kell cseréljem, mert elég idegesítő ez a hiba.
Win7-en még ment, aztán feltettem win8-at. Ha jól emlékszem innentől nem működött. Aztán 8.1 és 10, de sajnos nem oldódott meg a probléma.
Elveszem a fülemtől a telefont, de ugyanúgy sötét marad a kijelző, nem kapcsol vissza. Híváskor meg magától besötétül, nem is várja meg míg a fülemhez teszem...
Csak a bekapcsoló gomb nyomogatásával tudom visszavarázsolni a képernyőt.
Szerintetek ez hardveres vagy szoftveres hiba lehet? -
törölt tag
Sziasztok!
Vettem egy Lumia520-as telefont és az a gondom, hogy az adobe reader egyik pillanatról a másikra nem működött. Reggel még olvastam a buszon, most megnyitnék egy másik dokumentumot, de folyton kilép. Újraindította, újra telepítettem a reader-t, de a helyzet változatlan. Mitől léphet ki folyton?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DIGI kábel TV
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest