- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #96378 üzenetére
Amúgy meg Lumia 950-est és 1020-ast használok a mai napig, és nincs velük bajom
Ezt mindenki tudja már, az is aki nem akarja annyiszor leírtad. De...
Te nem okostelefon felhasználó vagy, inkább gps, mail, fotó ami működik is ezen a rendszeren, de azt a legócskább butafon is tudja. A fotózási képességekkel egyetértek, a 950 még mindig top, de az s9+ már ott van, sőt le is nyomja, főleg este, lassítást meg eleve nem is tud/bír a manapság már alsókategóriába tartozó, sokat zabáló és melegedő snapi 808. Ettől függetlenül feladta a leckét a 950 a többinek fotózásilag, az biztos. -
őstag
válasz Francia91 #96378 üzenetére
Volt a használatomban 920/930/950/950XL/640, amíg Nokia éra volt hardveresen volt rossz, a W10M-mel pedig a szoftveres rész lett használhatatlan. Ez utóbbi: véletlenszerű újraindulások, véletlenszerű app leállások, optimalizálatlan és instabil alkalmazások, a munkámat hátráltató apphiány és bugtenger.. Nekem ezekből elegem lett. Kb. 500eFt-ot hajítottam ki az ablakon ezekre a remek készülékre, bízva abban, hogy az MS felveszi a fonalat.
Az 1020-at WP8.1-gyel mai mércével nem nevezném okostelónak, holott önmagában annak idején kiváló készülék volt, sőt a 8.1 az egyetlen, még reményt adó oprendszer a történetben. A képkészítésre körülbelülit írtam, de a duplakamerás középkategóriás mobilok hamarosan feledtetik az MS Lumia készülékek eme talán egyetlen jó tulajdonságát, az újkori jó minőségben fényképezni tudó Lumiákhoz képest töredék áron. Én nem gondolom normálisnak a vevők arcul csapását az MS részéről.
Jogosnak érzem a hisztériát, mégha vannak szerencsések, akik elégedettnek mondják magukat ezekkel a csodás készülékekkel.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...