Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz zsoltzsolt #81050 üzenetére

Egyrészt nem kell semmit elkapkodni, mert ebben a pillanatban még nem ég ház... csupán durván nincs jövője, de még közeljövője sem a rendszernek. A páromat ez pl. nem zavarta. Le sem tudtam beszélni arról, hogy L650 DS-t vegyen... és szegény örül neki, elégedett. De ezt már írtam.

De ez a Windows halál ezerszer ki lett beszélve... az üzleti vonal a mostani állás szerint pedig tuti bukó. De ezt ők is tudják, csak kellett valamit írni. Persze kijönnek majd ilyen megoldással, csak hát senkinek sem fog kelleni. Ha már 1% alatt vagy, akkor nehéz fordítani!

Egy esetleges elhagyás miatti siránkozást meg nem is értem. :F Egy adott árkategórián belül min. egy tucat droid közül lehet választani. Tudom, hogy ez a bőség zavara... de ez van.
    Az IOS is robbantott most egy kicsit az SE-vel, ami a piac egy legerősebb, mégis legkisebb készüléke... elérhető* áron. Mert erre is van igény... és nagyságrendekkel többet adnak el belőle, mint az összes x50-es Windows-os telefonból. Én mostani állás szerint pl. P9-re váltok, de mivel az öreg L925-el egyenlőre semmi bajom, így nem kapkodom el.

*A trendi márkás... legerősebb, kompakt fém telefont... ne akarjuk szappantartó gagyi hardver árban venni! :N

Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák