- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iihorvath
tag
válasz Pearce #80283 üzenetére
"Milyen alkalmazásokat? MS írja meg az official youtube alkalmazást? Ez a fejlesztők feladata."
Ahogy azt már korábban is írtam, a youtube, viber, facebook, stb. stb. tömegfelhasználsú appokra erősen ajánlatos az MS-nek odafigyelnie és bábskodnia a fejlesztésükben, mert ha ezek körül valamelyik nincs, vagy csapnivalóan működik, akkor az user nem a youtube-ot a viber-t fogja lecserélni más videómegosztóra vagy éppenséggel közösségi portálra, hanem a telefont fogja lecserélni egy olyanra, amin mindez igényei szerint működik. -
mirci18
addikt
Milyen új platform? A 10-es az új rendszer. És vannak nagyobb frissítéshullámok /Treshold, Redstone 1, 2/
Miért nem új platform a surface amiről te is írtál?
Milyen alkalmazásokat? MS írja meg az official youtube alkalmazást? Ez a fejlesztők feladata.
Ki beszélt youtube alkalmazásról.
Én azokról az alkalmazásokról beszélek amit a Microsoft maga fejleszt. Amikből jó pár darab meg lett szüntetve a kis felhasználói tábor miatt.
Nagyon úgy veszem észre hogy te elbeszélsz melettem mert teljesen más dolgokat reagálsz a felvetéseimre.Igen, ez a terv, kb. nem tudom már, hány alkalommal ezt nyilatkozták. Ők adják a szoftvert, az OM gyártók meg a hardvert. Ha a partnerek nem gyártanak, majd gyártanak ők telefont. Ezt is elmondták.
És van fejlesztő aki kiadna telefont erre a rendszerre?
Ott a Hp aki nem adja ki publikusan a nagyágyúját.
Ott az Acer ami még meg sem jelent meg ott vannak a sufni noname kínai csodák.
Ezt tényleg komoly felhozatal.Nem trollkodni jövök ide de be kell látni hiába véded a Microsoftot.
Magára hagyta a platformot és ezáltal a felhasználókat.
Egyszer majd talán fejleszt telefonokat.
Ezek igéretek.És kérdem tőled hinni fogsz egy olyan cégnek aki nem elősször játsza el azt hogy bejelent valamit majd az utolsó pillanatban lefújja vagy megmásítja.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na jó, ha valaki ezek után olyan elszánt, hogy mégis windowsos készülékbe ruházna be most, akkor mit vegyen? A 950 hardveresen nagyon cool, de kidolgozásában az árához képest elég gáz. A másik véglet meg a szépen kimunkált 650 a hitvány hardverével, és ahhoz képest túlárazottan. Közötte semmi, az OEM készülékek csak a kiállításokon léteznek.
(#80284) mirci18: én is ragaszkodnék a platformhoz (2 db független készülékkel a zsebeimben), ráadásul most vennék - középáras, középkategóriás - dual--SIM készüléket, de egyszerűen nincs mit, ami megérné. Kártyás vagyok, nem köt a hűség, de csak 2-3 évenként szoktam készüléket cserélni, és nem látom a platformban a jövőt, a perspektívát. Sajnos. Tényleg sajnos.
(#80287) Máté94: a kollégámé volt a kezemben, nekem az a 920-am után túl nagy, és túl hitvány (kijelző, kamera, az egész készülék kidolgozása)
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek