- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz Integrale #57946 üzenetére
Jó-jó, 4 emailfiók szinkronizálódik és fotózgatok is, ezért fogyogat a tárhely, ami azért zavaró, mert nem bővíthető. Az IE-s ugrálás is csak néha tapasztalható, az aksi sokkal durvábban merül, mint az s5-é, készenlétben is, 4 óránként 1%-ot legalább. Engem a lilásodás és ilyen kis bugok nem zavarnak, nekem bejön a telefon, ezeket azért írtam le neki, mert tudom, hogy miket használt eddig.
Az animáció befejezős sztorit csak hallottam, de egyszer mintha előfordult volna velem is, pár milliszekundumig.
Jó duma, hogy minden telefonhoz kell kompromisszum. Pl.: S5-höz nekem annyi kell, hogy ronda. Kapott egy tokot és pipa. Jó-jó, azt aláírom, hogy egymás mellé téve a két telefont, a L930 gyorsabb, szinte mindenben. A telefonon alapból rajta lévő dolgokban egyértelműen gyorsabb a L930, kivéve az elbaszott zene appot, ami megnyílni se tud az undorító zöld hátteres zeneikon mutatása nélkül, amiben az animációk érezhetően lassabban pörögnek mint bármilyen más appnál. Nekem megvan a potom 800 forintos poweramp androidon, ha lenne egy ilyen wp-re is, kussolnék.(#57945) SymbianOS: Én ilyennel még nem találkoztam. Vicces is lenne, a symbianos nokia xpress music 9800 csinált ilyet még anno.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!