- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dale
aktív tag
válasz legiaap #15244 üzenetére
A kameránál nem látok újítást, Scenes, ISO, Exposure Value, White Balance, Aspect Ratio és Focus Assist Light van opcióként mint korábban is, asszem, bár én szinte mindent defaulton hagytam szóval nem nézegetem.
A screen timeoutnál nem tudom eddig mik voltak a lehetőségek, de az biztos hogy megjelent a "ne kapcsoljon ki" opció, ami eddig AT&T-nél hiányzott. Azt olvastam hogy más szolgáltatóknál eddig is ott volt, de lehet hogy nem mindegyiknél. Ez is csak addig zavart amíg ki nem próbáltam hogy a Nokia Drive valóban ébren tartja a kijelzőt, az előbbi beállítás ellenére is, és nekem ez elég is.
Az other mappa bugot nem tudom hogy megszüntette-e ez a frissítés, de a felesleges file-ok egy része törölhető lett, az biztos. Ugyanakkor mivel az app által létrehozott hasznos adatok is az Other mappában vannak, a programok így is meg tudják tölteni a tárhelyet ha nincs elegendő a telefonban. Majd ki kell próbálnom hogy a tárhely felszabadító szerint mégis mi az, ami fölösleges, mert nekem ez kicsit gyanús.
Én a Bluetooth 4.0-ra várok, remélem mostmár ráfekszenek erre is... Szeretném hackelni a Fitbit Zip-emet.
https://enginedesigns.net
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...