- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Csempeszerkesztés megoldott WP8-on: [link]
-
legiaap
félisten
A Baskground task-nál ugye az van, ha valamit nem használok két hétig, akkor azt kilövi.
Nálam pl. a HERE Drive+ Beta még mindig megy pedig tegnap volt két hét, hogy nem használtam.
Egyrészt miért megy még?
Másrészt mit csinál ez a navigáció a háttérben? Semmi leírás nincs hozzá.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Plazmacucci #14037 üzenetére
Hátha én visszamennék droidra, akkor vagy valami nagyon brutál Motorolát vennék vagy Note 2-őt vagy S4-et.
Bár nem hinném, hogy valaha visszamegyek. Itt fogok ragadni.Még van olyan aki SIM kártyára ment?
Azt sem tudtam, hogy lehet ilyet. Tényleg?[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz btudos #14020 üzenetére
Remélem nem ez lesz a legnagyobb durranásuk idén.
Ezt megint annyira feleslegesnek tartom, mint anno a 800 után mikor kiadták a 900-at.
Nem is adtak el belőle annyit, mint 800-ból. Eleve csak a 900-at kellett volna kiadni és a 800-at hanyagolni.
Itt s ugyanez a helyzet. 920 után ezt kiadni...inkább a 920 helyett ezt adták volna ki és majd ősszel a 41 MP-eset.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Az amúgy tényleg érdekes, hogy amiket januárban beírtam outlookos naptáramban azokat már nem tudom megnézni a telefonomon. A legelső bejegyzésem amit meg tudok nézni az február 22.
Ezen nem lehet állítani, hogy mind mutassa?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Alexios #13878 üzenetére
A WP team ugye bénázik rendesen ezt mindenki tudja, viszont ezen lehet segíteni és javítani. És itt jönnek képbe a gyártók. Csiszolgatják a saját fw-jüket ezzel javítanak a használhatóságon, saját appokkal pótolják, amit a WP kihagy. És a Nokia itt derekasan helytáll.
Ezért írtam, hogy a többit elküldeném a sunyiba.
Sőt még azon is elgondolkodnék, hogy ha egy cég gyártana WP telefont (és ha az Nokia lenne), hogy egyáltalán Nokiának hívnám-e. Szerintem egy Microsoft Phone név jobb lett volna.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #13872 üzenetére
Én a Microsoft helyében a Nokián kívül a többieket meneszteném a fenébe.
Semmit sem tesznek ezért a rendszerért.
Jöhet a kövezés.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #13530 üzenetére
Engem az sem érdekelne ha úgy lenne
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Lumia 720-at már lehet kapni UK-ban
250 £ függetlenül. Jó ár. Ha 1 Giga ram lenne benne, akkor eladnám a 920-am azt váltanék rá. Mert eddig igen úgy néz ki jobban teljesít a kamerája, mint a 920-é, ami nagyon ciki.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz mukibuci #13129 üzenetére
Erről ők is tehetnek, mert szarnak bele a WP-be és androidba is.
Az nem elég, hogy kiadnak egy telefont, azzal talán foglalkozni is kéne. WP-nél még a 7.8-as HTC-s progikat sem portolták át. Mivel akarnak különbek lenni, egyedibbek, ha nem a saját progikkal, a kamera csiszolásával, stb.
Ennek nyoma sincs WP-nél. Droidnál most ugye ott az új gépük, amiben vannak új dolgok, bár azokra is azt mondom semmi egyedit nem tettek, csak kihozták azokat a dolgokat, amiket a többiek már tudnak.
WP-nál is ott a 8X, ami referencia, de ez semmiben sem mutatkozik meg. Van ahol még a Portico-t a 920 előbb megkapta, mint a 8X...kicsit vicces a szitu így.
Szóval nem lesz ez így jó HTC!A marketről annyit, persze kéne még app, de azért itt is a fontosabb dolgok, már fent vannak.
Nekem pl. nem hiányzik, az, hogy tele legyen a market használhatatlan, idióta appokkal. Kb. ennyivel több az alma és a droid marketja, ráadásul szinte minden kétszer van fent (fizetős és ingyenes verzióban is).[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz polonic #13121 üzenetére
Tök mindegy szerintem. De a telefonon addig sem jut el, hogy kiadja a regisztrálós felületet.
Egy HR tuti helyre rakná, de annyit nem ér a dolog. Csak gondoltam ha már van ilyen is csinálok egyet. Kicsit röhej, hogy egy Nokián nem megy a saját accountja.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Bakker nagyon iidegesítő, hogy az accountjaimnál nem tudok hozzáadni Nokia accountot. Rámegyek és csak loadinggol és nem lép tovább. Találkozott ilyennel már valaki?
Webes felületen simán be tudok lépni a Facebook accountomat használva.
Próbáltam wifin, mobilneten, volt restart is.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #13099 üzenetére
920-on sem annyira smooth a cucc. Túl részletes azt gondolom ezért akad.
Utálom mikor mobilarénázok és véletlenül ráklikkelek erre:
http://www.wayteq.eu/hu/xtab70dci
Nincs is ott ahova klikkelek azt mégis azt adja be.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Próba kép majdnem előfizettem egy hónapra és de jó, hogy nem tettem meg. Lehet én is így jártam volna.
Bár tényleg érdekelne mi lehet a gond.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Most nézem ha már Bélák lettünk egy útcanézetet, azért berakhattak volna a mapsba, mert a netes felületen eléggé naprakész a cucc.
-
legiaap
félisten
Értem én, hogy ez egy globális cucc, de ettől még nem tudnak többet ezek a WP-s programok. Minden frissítés általában hoz valami változást. Na ez az ami semmi sem hozott.
Na mindegy, legalább most már tudjuk hímnemű progikkal van dolgunk. El is nevezem Bélának.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
legiaap
félisten
válasz peterk #12884 üzenetére
Kínában közép és alsó kategória megy...ezt ugye csak viccnek szántad.
Pont ők azok, akik mindenből jobbat erősebbet kapják.
Nem egyszer volt már, hogy kihoztak egy telefont azt örültünk, mint majom a farkának azt kína kapta, mi meg egy kicsivel gyengébbet kaptunk euban.
Amúgy mondhattok, amit akartok a baráti körömben, a melóhelyemen (most akkor UK-t direkt nem mondok) minimum iphone 4 szintű, de inkább annál erősebb géppel megáldott telefonokat használnak.Peace
-
legiaap
félisten
Nem a népszerűségről beszéltem, hanem arról, hogy az almákat és a többi felsoroltat viszik, mint a cukrot. Hidd már el, hogy külhonban ha majdnem ingyért hozzád vágják ezeket a telefonokat, akkor nem a közép kategóriát fogja választani az ürge. Nap mint nap látom.
Amúgy nem értem az alma miért egyéni terület.
Tartom magam, ahhoz, hogy igenis lenne igény több felső kategóriás WP-re és ha nem lesz ott választási lehetőség akkor be fogja bukni a wp és ezen a közép kategória sem fog segíteni.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Nagyobb felbontású fényképező???
Most fogják bejelenteni majd a 808 WP-s megfelelője.
Amúgy meg miért is a középkategória a lényeg???
Nem értem. Az almákat mindenki viszi, a GS2-őt, GS3-at is, a Note-okat pedig már meg sem említem. És azok nagyon nem a középkategóriában nyomulnak.
Eddig akinek a kezében WP-t, láttam vagy 8X vagy 920, volt. A többit annyira nem kapkodják el.
Szóval nagyon is lenne igény több komolyabb gépre.
Azért azt hozzáteszem a fentebb leírtakat UK szemszögből nézem.
Lehet otthon középkategórának jobban örülnének, de elég kicsi piac az otthoni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Nekem az a bajom, hogy a nokedli egyre több középkategóriás gépet ad ki és igazi nagyágyú meg majd lesz egy. Azt ha valaki a legjobbat akar venni nem lesz választási lehetősége.
Ez az "eszi, nemeszi, nemkapmást" felfogás nagyon nem tetszik.
Valamikor még felsőkategóriában nyomultak a WP-s telók, hát nagyon elkurvásodni látszik ez a folyamat.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Az App Flw csempéje ugye mutatja, hogy mennyi app van fent a Store-ban. Mindig lesem és folyamatosan több app kerül fel, viszont a Store-ban az új appok közt sosem találok újat. Akkor hogy is van ez?
-
legiaap
félisten
válasz btudos #12845 üzenetére
Droidra, BB-re gondoltam elsősorban
Blyan: Mint mondtam anno a WP felsőkategóriában nyomult, aztán jött a Nokedli. Lassan nagyobb lesz már a választék középkategóriába a nokedli házatáján, mint felsőbe. Nagyon nem tetszik ez nekem.
Az 1 giga meg mint mondtam kell a komolyabb gémekhez, amik jönni fognak.Nagy pénz alulról jön...akkor miért veszik annyian az S3-at vagy az almákat. Azok nem alap szintűek.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Nem hinném, hogy felesleg.
Jönnek majd még idén olyan játékok (mert hogy ugye azok veszik igénybe a telefont) amiknek kell a Ram. Persze átlátom én a helyzetet. Azért nem igen fognak még 2 giga ramos wp-ket kiadni, mert akkor ki fogja megvenni a következő telefonokat ugye? A WP-nek nem üzlet ha valaki megvesz egy telefont azt azzal elvan évekig.
De az 1 gigát akkor is kötelezővé tenném. Anno elég magas volt a léc a wp-nél. Kicsit lejjebb adták, köszönet Nokia bácsinak.
Persze a konkurensek majd beleteszik a cuccost.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
[link]
Most komolyan az 512 ramot miért erőltetik még.
Én mindenbe 1-et tennék már a legjobbakba meg 2-őt.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz catroot #12780 üzenetére
Ha nem is az MS, de egy mezei programozó összecsaphatna valamit.
És olyan mikor lesz végre?
Más: Valaki töltött már fel skydrive-ra videót?
Ma töltöttem fel, természetesen a HD-s videót tömörített azt úgy töltötte fel. Erre még azt mondom oké, de erre a videó, amit feltett úgy néz ki, hogy a videóból feltett egy képet és a hangot.
Érdekes.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Ezt értem, de külföldön nagyon nem foglalkoznak az emberek, hogy mennyi adatot zabál a netük. Lesz...ják, mint ahogy én is. Korlátlan netes csomagokat fillérekért dobálják. Ezért nem értem. És ezért sem értettem anno, hogy az áruházból a nagyobb appokat csak wifivel lehet letölteni.
Baromság az egész.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz mukibuci #12764 üzenetére
Nálam sincs ilyen.
Amúgy meg anélkül max. annyit tud, hogy kipipálom, hogy raktározzon néhány dolgot a telefonomon és így gyorsabban tölti be az oldalakat és amik a telefonon vannak adatok, azokat nem kell neki betöltenie.
-
legiaap
félisten
válasz Halfer #12514 üzenetére
Akku időre adok neked választ.
Múltkor nálam beakadt valami a háttérben, azt 8 óra alatt esett 75 %-ot az akksim. Restart észhez térítette.
Ezt csak azért mondom, mert ezen szerintem mindenki előbb utóbb átesik. Nálam volt 4 WP-s teló és mindnél belefutottam egyszer ilyenbe.
Amúgy ma neteztem a telómon kb. fél órát, 15 perc facebook és van még 77 % hátra (14 óra 42 perce volt töltve)
Szóval nem gyötörve 2 - 2,5 napot kihúzol vele, átlag használattal 1,5 - 2, erősebb használattal 1 nap és ha gémer vagy akkor egy napot sem. Múltkor egy nap kétszer töltöttem, mert játszottam egyfolytában vele.catroot: WP8-on bekáp visszatolja az sms-eket, elkezdi telepíteni a progikat, visszaállítja az üzenet, csengőhangokat is (természetesen, ha a gyáriakat használtad) a csempéket viszont neked kell visszapaolni.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Jelenleg a szolgáltatóm nem tudja az LTE-t, ezért csak HSDPA-n nyomulok, ami jelenleg ezt tudja:
2-4 Mbps le és 1-2 Mbps fel. Még idén vagy jövőre várható az LTE-re való váltás. Kérdés. Váltást követően mi a teendő? Cseréltetnem kell a SIM-et? Vagy csak elég a Settingben másik APN-t megadni?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Xbox-os játékokból már több, mint 3.000 pontot értem el, tehát elvileg az itt látható képen az elsőnek unlockoltnak kéne lennie, de aztán olvastam Gold membernek kell lennem.
Ez tényleg így van? Ez tök gáz, mert annak havidíja van, de amúgy megéri a gold tagság?
Annyivel többet tud, mint a sima.
Amúgy meg rendesen lehúzza az embert az Xbox-ha tényleg minden szolgáltatását, ki akarja élvezni, zene, film, akkor most ez.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz mukibuci #12225 üzenetére
Na ezt nem olvastam el, de bakker miért ilyen béna játékokhoz adnak cuccokat. Egy csomó Xbox-os játékom van és semmihez sem kaptam cuccost...
Apropó woland_y2k, te még nem vettél fel havernak. Pótold csak öreg.
(ElDzsi vagyok)[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Mivel nincs XBox-om, ezért azoktól kérdezném, hogy ha vesztek egy játékot, akkor ahhoz jár valami extra is.
Például kaptok ingyenes kiegészítőt az avatarotokhoz?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Na ez egy tök jó dolog.
Szimpatikus.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
A Skydrive app segítségével szoktam feltölteni a fotóimat. Beállítottam, hogy tartsa meg az eredeti minőséget és méretet, de amúgy lehetséges, hogy feltöltéskor még így is romlik valamelyest a minőség?
-
legiaap
félisten
Akkor ennek a letöltöm dolognak igen nincs sok értelme.
-
legiaap
félisten
Na melyikőtök MaateeoC nevű játékos? Nagyon kevesek vagytok hozzám.
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #11919 üzenetére
Ej, de el magy maradva hozzám képest
Amúgy mit kell csinálni, ahhoz, hogy üzenetet lehessen egymásnak küldeni itt?
Mert jelenleg azt írja:You'll need to change your Xbox privacy settings to send this message.
savoo: köszi ezt nem tudtam
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #11919 üzenetére
ElDzsi névvel nyomom
-
legiaap
félisten
Legjobban tudjátok mit hiányolok a WP-ből?
Hogy ha újrateszi az ember a telefonját, akkor a játékban elért dolgai elvesznek és kezdheti újra. Na ha erre lenne valami orvoslat annak nagyon örülnék.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Ti tudtok letölteni, vagy venni valamit a Store-ból?
Nekem mindenre Error code 805a0193 dobja ki.
De ahogy olvasgatom a külföldi fórumokon sok embernél fenn áll ez a problematika.
Radaron és 920-on is ezt írja.talamasca: pont itt olvastam
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Na akkor egy kicsi beszámoló a HTC 8X-ről Lumia 920-ra váltásról.
A tervem még annak idején az volt, hogy megveszem a 8X-et és egészen addig használom, amíg a 41 MP-es Lumiát ki nem adják, ami eddig úgy néz ki nyár. De közben kifogtam egy első szériás hibás 8X-et. Állandóan újraindulgatott. Persze lehet mondani a szervizt, de akkor még úgy gondoltam majd a Portico javítja a hibát, hisz erről volt szó. Elsők közt meg is kaptam, de nem változott semmi sem. Utána jött FW frissítés, amit nem kaptam meg, aztán jött Maps-ra frissítés,a mit szintén nem kaptam meg. A napi 3-4.szeri újraindulás roppant idegesítő, főleg mikor az ember épp használja a telefont, mikor fogja magát és újraindul.
Következő terv eladom a 8X-et, ami meg is történt, beteszem a SIM-et egy átalakítóba és az Omniámmal használom nyárig, de az átalakító tönkretette az Omniám SIM foglalatát. Most csak SIM nélkól működik.
Telefon pedig kell, mert nem érnek el.
Több lehetőség volt:
Valami alma, BB Z10 vagy 920. Almát kizártam mert egyszerűen a bazári menüje nem jön be, BB Z10 sokáig úgy tűnt, hogy jó választás, de aztán kiderült ott is megy a töketlenkedés, mert hol van a beígért 70.000 app??? Eddig sehol sem. Persze tudom lehet droidos appokat konvertálni, na de azért ne már. Ráadásul olyan appokért, amikért WP-n nem kell fizetnem a BB-nél megkérik az árát, még hozzá nagyon is. Ez nem tetszett.
A 920 tűnt tökéletes választásnak, mert:
- a rendszert már ismerem
- ha kijön a nagy gép, amire várok ez megy csajom kezébe és ez neki is tetszik (már most lenyálná)
- nokia támogatottság
- nokia appok
- jobb kamera
- jobb fülesMint látjátok Droidot mint lehetőséget meg sem említem.
HTC 8X, Lumia 920 közti észrevételeim:
- 920 nehezebb, de alig érezhetően
- nem recseg, nem ropog nyomásra a ház egyiknél sem
- az anyaghasználat a 920-nál selymesebb
- 920-nál zavaró a kamera körüli fém keret, mert mikor fogja az ember akkor állandóan ott pihen a mutatóujj és így lenyomatos lesz.
- 8X háza jobban gyűjti az ujjlenyomatokat.
- érdekes, de 920-nál az összes app kitölti a kijelzőt, míg a 8X-nél maradt fekete sáv a kijelző tetején...ez meg hogy lehetséges???
- érdekes, hogy az About menüben van egy olyan opció, hogy Carrier, ahol oda van írva az a cég, akitől vettem. Ilyen nincs a HTC 8X-ben. Érdekes és nem tudom, de ez minden Lumiában bent van?
- a HTC 8X kijelzője szebb
- A 8X-en a system mappa 2,4 GB, míg a Lumián csak 1,96...érdekes nemde?
- A 920 három érintőgombját szokni kell
- végre a bekapcsgomb oldalt van és nincsenek besüllyesztve a gombok...áldás
- Ha a find my phone opciót bekapcsolom és visszalépek a menübe akkor off van melléírva, pedig be van kapcsolva és amúgy is kicsit másképp néz ki...ez is érdekes
- egyből portico-val jött, remélem fagyás, újraindulás mentes leszEgyelőre ennyi
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Nyáron jön a nagyágyú
Jaj, de messze van még az.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Na netmegszakítással megtalálta az elsőt, ami fel is ment. 4 másodperc után lőttem ki a netet.
Azt hittem, hogy így végi viszi mind a hármat, de nem. A másodiknál megint meg kellett szakítanom a netet. Most épp azt teszi. Azt hátra lesz még egy.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz madd dogg #11285 üzenetére
Én netmegszakítóssal próbálkozok Radaron, de semmi. Lehet rosszul csinálom?
Én így csinálom:
Repülőbe teszem a telefont
Rádugom gépre
Frissítést elindítom
Pár másodperc nélkül megszakítom a nete
Azt várokDe semmit sem talál. Így kell amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tanuljunk angolul!
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851