- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Nézz rá a Fantasia Painter -re, az tud ilyet. Pl manuálisan ott hagyod élesen, ahol szeretnéd, stb
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Plazmacucci #83336 üzenetére
Az agyakban egy kis szoftverfrissítés
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Sjkolrd #83210 üzenetére
Akkor ez változott? Én kétlépcsőset használom, de ránézek, hátha ez egyszerűbb. De ha hr-t csinálsz, akkor mire küldi, hogy elfogadd? Mert mintha régen ez lett volna vele a gondom, hogy macera volt hr után a főfiók beállítása, vagyis neten előbb ki kellett kapcsolnom a hitelesítést.
-
zsoltzsolt
addikt
Köszi mindkettőtöknek. Ha hazaérek megnézem laptopon is.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Plazmacucci #82987 üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
Lehet láma lesz a kérdés. de megzavarodtam mr
Szóval jön augusztus 2-án a nagy évfordulós frissítés. Ha addig visszateszem a telefonomra (L930) a 8.1-et wdrt-vel, akkor másodikén fog nekem csipogni, hogy frissítsek már??? -
zsoltzsolt
addikt
válasz Sweet Lou 6 #82893 üzenetére
Akkor nehéz ügy lesz.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Sweet Lou 6 #82891 üzenetére
Garanciajegy sincs meg?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Zsoleszhun #82628 üzenetére
Melyik körön?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Zsoleszhun #81943 üzenetére
Na ez nem győzőtt meg ez a mókolás, hogy menjen, épp ez az , ami nem hiányzik.
Attól függetlenül a Sony szép telókat csinál, szép az ui is. De ezek nekem, amiket írtál megy wp-n is. Akku kevés igaz, de most szándékozom venni egy Xiaomi Power Bank 20000mAh-t, ezzel nem lesz gond napközben. Amúgy meg általában mindenhol van konnektor , munkahelyemen egy dt 900-on fekszik, így nem ér meglepetés hazafelé -
zsoltzsolt
addikt
válasz Zsoleszhun #81941 üzenetére
Amire nekem kell, arra megfelel.
Érdekelne, nem droid fikázás miatt, miben nyújt többet a Z3 (néztem és gondolkodtam rajta én, de inkább a Z5-ön)? -
zsoltzsolt
addikt
Ehhez kapcsolódva. Érdemes az "Alaphelyzetbe állítás elleni védelem"-et bekapcsolni?
Ha be van kapcsolva, akkor miként megy a Hr vagy wdrt? Valami jelszóval?[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bluemirage #81576 üzenetére
Szeptember vége felé tudok készüléket venni T-Koméknál, lehet marad p, nem tudom. Ha lesz dokkolóval még 950, akkor talán...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bluemirage #81203 üzenetére
Volt és használtam mindkettőt, de sokat szenvedtem vele másfél éves kora után 😀
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bluemirage #81200 üzenetére
Engem a P a végén már őrületbe kergetett 😀 néha negyed órámba telt mire fel tudtam hívni valakit. Fénykorában jó készülék volt, ma is szeretem kézbe fogni, szép telefon.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bluemirage #81196 üzenetére
ínem írogattam wp-s sirámokat. AZ appok kevésbé érdekelnek, pl. el tudok már menni wc-re is telefon nélkül nem kell hozzá alkalmazás. Vagyis, hogy mindent telefonnal oldjak meg, abból kinőttem. Szép legyen (ezért volt Xperia P-m), és legyen jó kamera is. P után jó választásnak tűnt a L930, nem is bántam meg. Most pl. BB Passportot is szívesen vennék, az pedig még halottabb, mint a wp
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bluemirage #81190 üzenetére
Mondjuk én leszarom hány százalékon áll a rendszerek között, ez sosem fog befolyásolni telefonvásárlásnál. Ha nekem megfelel megveszem. Nem tudom mit kell rugózni, hogy mennyire népszerű,
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bluemirage #81052 üzenetére
Igen, P9-et néztem én is. Ha már váltasz írhatnál róla. Hasonló készülékeket preferálunk, nekem ezelőtt egy Sony Xperia P volt, lett utána L930, most meg nézegetek, de esélyes a P9 is, bár droidot nem szeretem.
De az igazsághoz tartozik, hogy a másfél éves L930-ammal semmi különösebb gondom nincs. Nem lassult, míg ennyi idősen minden droidon elkezdett haldokolni, mind a rendszer, mind a készülék
Most néztem a T-Komnál a Sony Z 5-öt, egész pofás készülék.
De még nézelődök -
zsoltzsolt
addikt
válasz bluemirage #81049 üzenetére
Igen, wp-s mindig funkciószegényebb. Mire lehet váltani? Se készüléket , se rendszert nem látok...
-
zsoltzsolt
addikt
Az egész Os-t mintha csak a fb vagy a messenger határozna meg, mintha nem is lenne más a világon
-
zsoltzsolt
addikt
válasz tomboy0013 #80690 üzenetére
Nekem lehúzta. AZ első, amit kaptam 2014.10.27-én volt, hogy az alkalmazások áttelepültek az új sim kártyámra. Ekkor lettem először wp-s, és a 930-ba nano sim kellett. Hétvégén ráértem, hr-eztem, de sms-ek eljöttek megint, mindegyik. Rs build, fast körön.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz #50751744 #80508 üzenetére
EZ jó, én is épp újra rakóm , mert ma reggel elkezdte, hogy egy csomó app nem indul. Mondjuk én Rs-en vagyok.
A leírás alapján megcsinálom, de az RS-het ugyebár Windows Insider app is kell. Azt mikor érdemes? Vagy A Frissítési tanácsadó helyett egyből azzal érdemes tovább lépegetni? -
zsoltzsolt
addikt
válasz csabyka666 #80237 üzenetére
Erről - history- képernyőmentést tudnál feltenni? Nem látok semmi ilyet
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bihariszabi #79838 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!