Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Én is találkoztam sok majom gsm eladóval. Vagyis mind tájékozatlan elvakult droidos kötsög volt. Windowst mind fikázta.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nah ki vett már WP8 készüléket?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
RicsTrocs #2204 üzenetére
Mindenre, de megkötésekkel. A facebook app nincs a toppon, skype is döcög, vagyis nem fut a háttérben, viber csak nokiákra van jól megírva. Viszont sok klassz nokia app van ami miatt érdemes nokiára szavazni. Pl térkép és autos navi.
A böngésző gyors, de jelszavakat nem tárol. Flash videókat nem támogat, de youtubera van sok program amivel fut.
A windows meg bazi gyors, nem akad, ebben nincs párja. A számítógéppel való szinkronizáláshoz a Zune nevü szoftver kell. Jó és hasznos, aki fanyalog az egy droidon nevelkedett véristván -
-
-
-
-
-
-
-
-
ha freemail-es levelre valaszolok, a cimzett a sajat levelet kapja vissza. A kis faszom kezd telelenni ezzel a buzi levelezovel.
-
Sehogy se tudok telefonszámoz feketelistára rakni?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Az emailkezelés még mindig annyira push, hogy csak feloldott képernyőnél jön azonnal
Azt hittem a mobilnet nem alszik.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Don't Panic #183 üzenetére
Csak a saját példámmal tudok élni. Van egy Sennheiser CX-400 II fülesem, és ahhoz egy Sansa Clip+ lejátszóm. Ha a fülest átdugom a Lumiába, sírógörcsöt kapok, olyan fos a hangja. Még a Samsung S5230 is szebben szólt...
(#187) bandi0000
Azért a Lumia kamerája és vezeték nélküli töltője, na meg a Nokia appok nekem megérnének 40 ropi pluszt. -
-
-
-
-
-
-
Jelen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Nők, nőügyek (18+)
- Lexus, Toyota topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest