- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Köszönöm.
Gondolkodtam én 630-ra váltáson is, még mielőtt szerencsésen találtam volna egy független 820-at olcsóér', de a duplakopp-Glance hiányok gondolkodóba ejtettek. Valahol olvastam is, hogy kb. hasonló sebességgel működik a 820 és a 630. Nálam amúgy az 520 is csapnivaló volt üzemidőben 8.1-gyel, meg most a 820 is, de utóbbinál egy itthoni és egy munkahelyi Qi töltőpaddal ez kevésbé izgat és legalább ezzel nincsen más nyűgöm.
Ha lenne egy dual sim-es Lumia, amelyik tud Glance-ot, duplakoppot, 1 GB RAM van benne és lehet opciósan Qi töltőpaddal tölteni, megvolna a tökéletes telefonom.
-
Alexios
veterán
Amúgy a vicc, hogy esett ennél már sokkal nagyobbat is, valószínűleg most valami nagyon rossz szögben eshetett vagy nemtudom..
Kezd engem is zavarni az appkinálat wp téren, bár ezzel még együtt tudnék élni, de már majd 4 éve wp-s telefonom van, kicsit unom már, az 5.0 android meg még egész pofásan is néz ki szerintem.
-
Nem akarok itt is politikai vitát, én azt nem értem, hogy miért kell még 100 év után is a múlton rágodni? Elvitték, elment. A britek sokkal nagyobb és értékes területeket vesztettek (vagy önként adtak oda) a világháború után, a XX. század elején.
Másrészt engem itt nem bántanak, semmi bántódásom nincs abból, hogy nem szerb vagyok. A jelenlegi magyar kormány meg a dilettáns intézkedéseivel elérte, hogy ne is akarjak a határ másik felén lenni.
-
kolosanyi
veterán
Én!
Az arénás képek nem igazán jók, de ahogy elnézem, ezt a szintet hozza kb a 625-630 is. Ennyi pénzért rendben van, de én nem emelném ki pozitív csalódásnak. Hozza a kötelezőt és ennyi. Az más kérdés, hogy egyes gyártók ebben az árkategóriában milyen ócska modult képesek a beletenni a telefonokba. Illetve van, aki dupla ennyi pénzért se tesz jobbat, khm HTC...
-
catroot
veterán
Dehogy, csak a szokásos...
egyébként én elhiszem, hogy faja ebben a tekintetben a HTC. Nekem eddig tapasztalataim a Sony-ról és a Samsungról vannak. Azok meg...
Na, de gzbotiiinak kellene tudnia, hogy milyen szempontok szerint választana.
Nekem fontos az, hogy ugye ne kelljen tökölni a romolgatással, legyen rá frissítés (normális support) és ha már droid, akkor meg pure android legyen.
más:
most raktam fel fóliát a szifonra. röhej, de nem ment könnyen. a kerekített szélek miatt (a kijelző széle ívelt) és a home gomb kivágása miatt is rohadtul macerás volt.
-
kolosanyi
veterán
A lyuk az lyuk, csak a körítés más...
-----------------------------------------
Backup téma: iOS-hez nem tudok hozzászólni, de a droidot volt alkalmam kitapasztalni ilyen téren, hát nem egy nagy durranás. WP-n viszont nagyon szépen megoldották ezt, én tökre szeretem. Igazából kevés olyan dolog van, ami nem felel meg nekem a WP-vel kapcsolatban. De hát én fapad user vagyok, pár alap funkciót tudjon csak a készülékem és kész.
-
viewdetails
addikt
Blyan
Milyen tippet?Nézd végig és távolítsd el a Vezérlőpultról azokat a programokat, amik láthatóan ismeretlen nevűek/gyártótól származnak, és a víruskergetőt szabadítsd rá a gépre, aztán nézd meg, mi történik.
Az is lehet, hogy teljesen normális programok kérik a rendszergazdai jogot, csak nem látod a felugró ablakot (ezt kérdeztem), mindenesetre jobb óvastosnak lenni ilyenkor.Burt1973
Mondom viccelek, ki ne kapcsolja, mert akkor tuti outbreak.
Ha szerinted semmit nem számít a bekapcsolt UAC, akkor azért egy lvl 1 Windows kezelőire nézz be.woland_y2k
Ez a "veszek valamit, hogy meglássam milyen rossz a másik tábornak" egyre jobban terjed a topikban, bár engem ez a hátulról jövős logika mindig Torrentére emlékeztet, hogy ha már maszturbáltál férfi létedre, akkor fogtál f*szt, tehát akár ki is verhetjük egymásnak... -
Lall
veterán
Ja, így igen...
De ez tetszik. Tudod olyan mint a nők. A csúnyát nem kell itatni, így nem kerül semmibe, de a szépet, annál inkább és akkor sem biztos, hogy össze jön a dugás. De mindig a szépre megyünk elsőként. Aztán ahogy hajnalodik, ez változik.
Q5-ön, mivel a SOC nem megegyező és a képernyő méret sem, amúgy sem ugyan azt az "élményt" kapnám.
-
catroot
veterán
Na igen, ebben van valami. Viszont ahhoz képest viszonylag gyorsan kiadták.
Jó, persze azért nem tákolva kellene kiadni a frissítéseket, csak valahol még mindig jobb az, ha kiadják rá a javítást.
@bogyo112
Hát kb. Az alma és a gugli eléggé hanyag munkát végzett, maradjunk annyiban.
-
Mister_X
nagyúr
Az a baj, hogy nem értem (azaz értem, csak nem fogom fel ép ésszel), hogy az Apple miért kezdi el szoftveresen bomlasztani a termékeit 8- biztos nem fogok évente iPadet cserélni, pláne azok után, amit az iPad 2-ről írnak (rezonál a hangszóró miatt, gyengébb aksi, túl vékony és emiatt elszineződik a kijelző...). Akkor fogok Air 3-ra váltani, ha két hónap után csupa pozitívat olvasok róla. Szifon egy ideig mozgatta a fantáziám, de itt a príma lúmina 735 és majd kialakítok egy pöpec Microsoft (inkább vegyes) ökoszisztémát Lumia 735, Xbox One, Win 8 laptop, pingvines háziszerver és iPad Air segítségével.
-
kolosanyi
veterán
Nem is értem, mitől ájul el így mindenki. Komolyan nem. Biztos használat közben más, de unokatesóm i4S-ét sokat piszkáltam, mikor új volt és én semmi extrát nem véltem felfedezni azon. Egy nagyon korrekt felsőkategóriás telefon túlárazva. Én ennyit láttam csak belőle. Kipróbálnám én is szívesen, mert még nem volt és érdekel a rendszer, de egyelőre nem tehetem meg, hogy ilyen sokat kiadok egy telefonra (meg bármilyen csúcstelefonra, nem csak az iPhonera).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- Suzuki topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Béta iOS-t használók topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest