Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zsoltika11 #30039 üzenetére
Hát nem tudom. A problémának csak az egyik része a kevés app. A másik a rendszer alapvető bugjai és idegesítő hiányosságai. Az Internet Explorer katasztrófa, a csempék egytől-egyig bugosak, stb.
-
silboy
aktív tag
válasz
Zsoltika11 #30033 üzenetére
Pl. olyan ébresztö app amin lehet állítani emelkedö hangeröt és van rajta nagy méretü szundi gomb,amit fél álomban is megtalálsz.Aztán naptár widget amin nem csak két,három nap eseménye fér rá miniatür betükkel.
-
chipesz
őstag
válasz
Zsoltika11 #30033 üzenetére
Sim kártyára mentés, profilok hiánya, nem csörög és rezeg, nincsenek "láncserek", nem android.
-
Bukk900
őstag
válasz
Zsoltika11 #24221 üzenetére
Ingyenesből a Weather View tetszik, mert van benne meteogram, sajnos nem lehet kitűzni.
Ismer valaki széles csempére tűzhető meteogramot? -
viewdetails
addikt
válasz
Én megvettem az Amazing Weather HD-t az átlátszó csempék miatt, de nagyon utálom, hogy minden egyes megnyitásnál frissítí a adatait és húzza az időt.
Most visszatértem az MSN Időjáráshoz, egyrészt mert könnyen átlátható számomra, másrészt mert Glance-re kirakható és nem foglalja a csempesort. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Én a gyári Időjárás nevű alkalmazást használom, szerintem a célnak ez is megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged