Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
torcs
csendes tag
válasz
sMogyi86
üzenetére
Bocsi már akartam rá válaszolni...
Sajnos megszünt a windows mobile támogatása 3 hónapja kb ez azzal jár hogy lelötték a proxykat amiken kerewsztül ment a facebook a skype sőt még az msn is nem is fog már müködni ha nem irod át a proxy-t másra amit te csinálsz neki én ezért vettem egy androidosat tegnap elegem lett
a jó öreg omnia meg megy a fiokomba mert nem akarom eladni
olyan jó kis telefon 
-
torcs
csendes tag
Ha vibert szeretnél használni vegyél egy androidos telefont :/ ez a rendszer a megbihatóságra lett csinálva nem arra hogy agyon rakd programokkal ha nemkell a telo én megveszem
jah és a rádiót a windows mappában keresd meg és rakd bele utána a start menü mappába a parancsikonját és voila kész 
-
torcs
csendes tag
válasz
RepeatSector
üzenetére
Hát pont ez a hiba forrása hogy gyakorlatilag egy kinai gps nek több támogatása van mint ennek

Tilborg GP1160
-
torcs
csendes tag
Ohh és még valami akkor dobjam ki a gps -t ha jelszót állítottam be win ce 5.0 ra és nincs billentyüzet amivel beirhatnám ? mert sok embernek volt ilyen problémája és csak szervizt irt mindenki én meg nem adom egy dagi szervizes kezébe aki nyom egy hard resetet amit énis tudnék ha lenne hozzá programom és kér érte 15 ezret mert nagyon nehéz fizikai munkát végzett

-
torcs
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nos oké megpróbálom de nemtalálok egy normálisat sem ami nem félkész :/ egyébként azóta ien amióta hard reseteltem azóta nem megy a facebook app a skype nem jelentkezik be csak tölt és ha felteszem a legujabb youtube ot akkor összeomlik
megpróbálok akkor uj romot 
-
torcs
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszike de már 8 szor próbáltam semmi eredmény
egyéb ötlet ? 
-
torcs
csendes tag
Helló valaki tudna nekem segíteni ? már mindent megpróbáltam ami kitelik tőlem de nem elég :/ a telefonom meghülyült ( Samsung omnia i900) ha valaki hív azonnal felveszi a hívást minden figyelmeztetés nélkül igy nem lehet használni a telefont
Winmo 6.5 anzo rom van rajta 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Winmo 6.5 anzo rom van rajta