- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopcsik1986
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
htc kaiserem van,nem rég vettem és szerintem rosszul telepítették fel.azt tudom már hogy nem a gyári op van rajta.néztem azt az oldalt amit írtatok,csak sajnos az angol tudásom sok kívánni valót hagy maga után.
az a bajom hogy elég lassú és csomó beállítás nem marad úgy ahogy beállítom.pl:időzóna visszaugrik afrikára és a hívásbeállítások is visszaállnak így túl gyorsan átk
apcsol hangpostára. illetve azt nem tudom hogy gyárilag is így van e,de nem lehet állítani a csengések hangerejét.
Már régota szerettem volna ilyen telót és mindenképp windowst akarok rá.semmi android vagy egyéb más program.ehhez kellene nekem valami szájbarágós segítség. előre is köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS routerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest