- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A művelet központ azt jelzi nekem, hogy e év január 30.-tól már inszájder vagyok, de azért most kezdem.
Ma reggel biza sikerült csatlakozzon a MS szerverre, de rögtön meg is álltam mert Windows újra telepítésről írt és ez most nekem feladta a feladatot, mert én még csak a 7-ről 10-re való upgrade-el élek, valamint egy partícióval rendelkezik a HDD. 
Szóval meg kell nézzem, hogy mint van ezzel az aktiválással, fel kell vennem a kapcsolatot az MS-al és utolsó sorban vásárolnék egy SSD-t, mert úgy is terveztem és a DVD Multirecorder-re nincs/nem lesz szükségem. Annak a helyére építeném.

Mi a véleményetek?
-
törölt tag
Sziasztok. "A gépnek nincs internetkapcsolata. Csatlakozzon az internethez, majd próbálkozzon újra." Valaki ilyen helyzettel találkozott? Terhelt az MS szerver? Nem elegendő a 2.4Ghz tyúkbélmentes kapcsolat és kell a direkt kapocs?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma reggel biza sikerült csatlakozzon a MS szerverre, de rögtön meg is álltam mert Windows újra telepítésről írt és ez most nekem feladta a feladatot, mert én még csak a 7-ről 10-re való upgrade-el élek, valamint egy partícióval rendelkezik a HDD.