- Yettel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nem tudom, hogy külső kijelzőn való % variálás most milyen hatással van a megjelenítésre,
de pl. programoknál egyenként kell beállítani kézzel, hogy azt az új, Enhanced High DPI-vel jelenítse meg.
Amiket próbáltam, elég vegyes a tapasztalat.
- volt ami teljesen jól jelent meg. (Piriform Speccy). Itt a szövegkaraktereket cserélte le HighDPI típusokra. És mivel szinte minden szöveg, jó lett.
- volt, aminél rosszabb lett, (Ubisoft Uplay) mert a login ablak tartalmát felnagyította, így kilógott. Utána meg nem cserélte le a betűket.
- volt, aminél vegyesen működött (Goldwave). Az akítv menüfeliratokat lecserélte a betűket, de a szürke, inaktív gombok betűi maradtak nagyítottak. (használat során adott felirat az aktivitásnak megfelelően változott. Ha aktív lett, a felirat is javult.).Először puffogtam magamban, hogy alapból miért nem állították defaultra, és miért kell kézzel állítgatni?! Aztán ahogy elkezdtem próbálgatni a programokat, rájöttem, hogy jobb ez így.
Ill. a másik: most szembesültem vele, hogy egyre kevesebb nem natív (HDPI szempontból) programom van.Origin is frissült pár hónapja, Aida és Total Commander is támogatja már, és egyre több programban támogatják a friss verziók.
És óriási pluszpont, hogy a Control Panel-beli Administrative Tools programjai (értsd, saját, beépített Win programok) is végre jól jelennek meg. Vicces volt, hogy az még mindig kockás/homályos volt eddig

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm