Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Execᵀʰᵀˢ
üzenetére
Nekem felment. Viszonylag hamar.
Most az első, amit kipróbáltam, az az Android studio volt. Működik. Sikerült összelőnöm a telefonommal, hurrá, tudok dolgozni rajta."augusztus 18-an jelent meg az elso insider build "
Igen, de akkor még ment a kavarás, hogy regisztrált windows10 kell az insider programhoz. Ez a mostani levél pedig arról írt, hogy újra lehet használni insiderként azokat a windows10-eket is, amik eredetileg is csak insider programban voltak benne. Múlt héten próbáltam ezt a gépet frissíteni, de a 10166-ról 10240-re frissített win10 nem akart feljebb menni, de ma felrakta a 10532-t.
Lett szép színes ablakfejlécem, fekete taskbar popupmenüm, és fehér, jó nagy, hézagos desktop popupmenüm. Ja, és egyre terjednek a kásás szélű (grayscale antialiasing) feliratok. Tudom, sokakat nem zavar, de szerencsére az én szemem még látja a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Interactive Brokers társalgó
- Cyberpunk 2077
- Gyúrósok ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
pzstm