- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Csak úgy próbálhatom, ahogy lehetőséget ad. Mindenhogy próbáltam, ahogy lehet, így törlődött a meglévő.
Alapból volt rajta több partíció, mert felosztotta magának, de most mindet töröltem, egy partíció maradt neki. És nem nagyon tudok mit csinálni azon kívül, hogy törlöm, és rámegyek a következőre, vagy törlöm, létrehozok egy új partíciót az elérhető mérettel, és a következőre megyek, vagy törlöm, új partíciót csinálok, és rámegyek a formázásra, és utána a következőre. Ezzel kínlódok tegnaptól. Először leszedtem a 959-et iso-ban, az nem ajánlotta fel a frissítést, telepíteni meg nem lehetett, mert ezt írta ki, és elkezdtem törölni. Akkor megcsináltam esd-ből, az már felajánlotta hogy frissítsem, csak akkor már töröltem a partíciót, viszont ugyanezt írta, nem ment tovább, és akkor gondoltam, kipróbálok egy régebbit, mondjuk amit írtál, leszedtem, és ez is eddig jut.
Még gpartedel is töröltem előtte, hátha jobb, de akkor se másabb. Nem tudom mit tehetek még, és mi a baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4TB Gen4x4 SSD
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm