- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdvözlet!
Remélem jó helyre írok! Régebben egyszer írtam más kérdésben.
Rendeltem egy új gépházat és egy Samsung evo 250GB SSD-t.
Alaplap : super micro x8sax
Chieftec 650w táp
8gb ram
Nvidia gtx 960 oc 2gb
I7 950
Tegnap átakartam szerelni az egész PC-t a házba. Mindent a helyére raktam, csavaroztam, kötegeltem, és elindítom erre pedig hangos sípolás jön, mely : 1 rövid és egy hosszú egészen addig amíg ki nem kapcsolom.
Sokat próbálkoztam és elindult a gép rendesen ám ekkor szembesültem, hogy a Hdd bootja meghalt. 1TB 7200RPM western blue. Tegnap óta próbálkozom, ma addig eljutottam, hogy ssdvel vagy nélküle de beindul és automatikusan javít még mindig. A javítás pedig vagy megáll és megfagy az egész gép, vagy végig megy és utána a speciális lehetőségek és a leállítás opciót adja be. Ami nem is gond mert hasznosak lennének a speciális lehetőségek, de sajnos nem tudok rányomni, mert hogy Javításkor és utána a billentyűzetet nem érzékeli egyik USB portban sem az alaplap, amíg nem indítom újra. Tehát csak bootkor a javítás előtt érzékeli a billentyűzetet a gép.
Próbáltam Rufus által feltelepített mbr partíciós bootolható win 10 telepítőt csinálni, de az USB pendrivet pedig egyáltalán nem érzékeli a bios sem meghajtóként, és utána sem telepíteni se az ssd-t se a javítandó hdd-t.
Próbáltam külön csak az SSD-t bedugva telepíteni az ssd-re a win10et, ám újfent arra sem reagál..Remélem tud valaki valamilyen hasznos információval szolgálni! Köszönöm.
Aktív témák
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest