- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qanic
tag
válasz
tordaitibi #153982 üzenetére
Köszönöm!
-
qanic
tag
Win11 gépbe raktam át második meghajtónak a régi gépem Win10-es SSD-jét, amiről most szeretném letörölni a felesleges mappákat: Windows, Program files, Programfájlok (x86). Hogy lehet ezt legegyszerűbben megoldani? A Trustedinstaller nem engedi.
Előre is köszönöm a segítséget. -
qanic
tag
HDMI-vel van erősítőre kötve egy WIN10-es asztali gép. Tétlenség vagy alkalmazás váltás (pl. PowerDVD->Firefox) után, a tálca jobb alsó sarkában beállított "(Hangszóró 5.1)-ről magától átvált "Sztereó"-ra, ami elég hangos és visszhangos is egyben. Ílyenkor értesülök róla, hogy megint önálló életre kelt a rendszer. Hogyan tudnám erről lenevelni?
-
qanic
tag
Elolvastam az összefoglalót:
"Nekem Pro kellene, de nem látom, hogy hol állítom ezt be az MCT-ben?
Sehol, a telepítőkészlet azonos a Home és a Pro verzió esetében, a beütött aktiválókód határozza meg, hogy mi kerül telepítésre."Én a telepítésnél nem ütöttem be a kódot, így most Home-om van, viszont a leírások alapján, jobb lenne nekem a Pro (miért nem előtte olvasok?). Jó sok munkával áthoztam egy csomó programot és beállítást a régi gépemről. Meg lehet oldani, hogy ne kelljen mindent újrakezdenem a nulláról, ha Prot szeretnék?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest