Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
Sziasztok!
Hálózati mappa megosztás ügyben lenne szükség a segítségetekre.
A probléma a következő:
A hálózaton van 2 Win10-es, és 1 régi Win7-es gép. Az egyik Win10es gépen (nevezzük A-nak), tehát A-n megosztottam az egyik meghajtót, hálózatok fül alatt szépen meg is jelent a fájlkezelőben. A probléma ott kezdődik, hogy a 2 Win10es gép nem látja egymást a hálózaton (ezáltal a megosztott mappákat sem), csak a Win7-est látja mindkettő, hiába kapcsoltam már (elvileg) minden létező opciót...Tudnátok javasolni egy részletes leírást, vagy bármit amivel működésre tudnám bírni ezt a meghajtó / mappa megosztást?
Előre is köszi!
-
orc88
őstag
Üdv!
SpeedFan-t akarom elindítani automatikusan Windows-al együtt. Beraktam már az Indítópult/Startup mappába, registry-t is átírtam, de az istennek sem akarja elindítani...
Feladatkezelő --> Indítás fülön ott van, hogy elvileg indulnia kéne, de nem
Ötlet? -
orc88
őstag
Üdv.
Vissza térnék Win7-re Win10-ről. Kérdésem, hogy lehet-e ilyen módon:
Elindítom futó Win10 rendszer alól a Win7 telepítőt, majd az Upgrade lehetőséget választva (ami elvileg megtartja a fájlokat) telepíteném. Tényleg megtartaná a programokat, stb...? Rendesen lefutna a telepítés? Előre is köszi. (Nincs jelenleg lehetőségem minden adatot lementeni) Esetleg más alternatíva vissza váltáshoz prgramok, fájlok megtartásával?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest