- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsgy
csendes tag
válasz
Locutus #36383 üzenetére
Igen az eszközkezelőben megvan az alaplapi hangkártya ami működik is, illetve az nvidia high definition audio is és ott semmi hibát nem jelez, de az nvidia vezérlőpult már nem ajánlja fel csak az alaplapit, vagyis a hdmi kimenetet nem.
A tálcán az alaplapit mutatja csak.
Amikor letiltottam korábban akkor az nvidia vezérlőpultban tiltottam le, innen eltünt de az eszközkezelőben megvan, csak nem szól. -
bsgy
csendes tag
Van egy olyan problémám / win 10 64bit/ hogy a gépemhez csatlakoztattam egy lcd tv-t a videokártya hdmi csatlakozón keresztül filmnézés végett. Ekkor nem volt hang a TV-n csak a gép alaplapi hangkártyájáról jött hang a hozzá csatlakoztatott hangszóróra, de én a TV-n akartam hallani a hangot, de ez csak úgy ment hogy letiltottam az alaplapi hangot az NVIDIA vezérlőpulton a digitális hang beállítása + Windows hangbeállítások megnyitása ablakban.
Itt megnyílt egy hang nevű ablak és alatt több sorban voltak a hang lehetőségek. A tv-n a hang akkor indult el ha az alaplapi /REALTEK/ hangkártyát letiltottam. Ekkor a hdmi csatlakozón keresztül egyből lett hang a tv-n.Amikor vissza akartam térni az alaplapi hangra akkor tapasztaltam hogy a NVIDIA vezérlőpultból felnyíló „Hang” nevü ablakból eltűnt fent említett Realtek sor amit letíltottam, vagyis nem tudtam itt visszakapcsolni. Ekkor hibásan azt gondoltam hogy ha itt letiltom a hdmi-nek a használatát akkor visszajön a realtek hang, de tévedtem mert így minden hang eszköz eltűnt a „hang” ablakból így nem tudtam újra engedélyezni az alaplapi hangot, illetve már a hdmi hangot sem.. Később a windows-al az alaplapi hangot vissza tudtam állítani de sajnos hiába csatlakoztattam újra a TV-t a korábban letiltott hdmi beállítási, engedélyezési lehetőség az nvidia pultból elérhető „hang” ablakban nem jelent meg többet, így nem tudtam engedélyezni sem.
Tehát a problémám jelenleg az hogy a hdmi-vel csatlakoztatott tv-n nincs hang, és ezt az új nvidia driver telepítése, újraindítás, stb. nem oldotta meg. Az eszközkezelőben nézve minden szépen működik de nincs hang a tv-n és biztosan az az ok hogy azt a korábbi letiltásból nem tudom feltámasztani.
Előre is köszönöm a segítséget…
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest