- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccczka
tag
Sziasztok!
Átnéztem a keresőt de nem találtam választ a következő kérdésre
:
Eladó lesz a laptopom amin egy W10 64 pro van, még az ingyenes időszakban frissítettem rá egy W7 esetleg W8-ról
. Semmi infóm nincs a frissítésről csak annyi biztos, hogy nem vettem külön a licenszt. Bocsánat a homályért de cirka 5 évvel ezelőtt történt a frissítés.
A win hozzá van kapcsolva a ms fiókomhoz.
Ha eladom a laptopot meg kell vennem egy licenszt vagy csak be kell jelentkeznem a ms fiókomba?
-
laccczka
tag
Üdvözlet!
Az alábbi problémával küzdök már egy jó ideje:
- az alapfelállás szerint a panel lakásomban a HGW már nem tud élvezhető hálózatot produkálni kettő helyiséggel arrébb,
- a két véglet közzé beillesztettem egy jelerősítőt mely ragyogóan teszi a dolgát,DE...a laptopom semmikép sem szeretne a jelerősítő által biztosított (erősebb) hálózatot. Ő csak a HGW adta jelet hajlandó fogni.
A szereplők:
Fujitsu UH552 laptop/ Intel Centrino Wireless N2230 wifi-el
Illesztőprogramhoz Intelt ír.
A HGW a Telekom D-Link DCM-704-e.
TP-Link TL-WA854RE Range Extender.A HGW-re a jelerősítőt WPS gombbal csatlakoztattam.
A telefonok, tabletem zokszó nélkül maguktól csatlakoznak az erősebb jelű eszközre.Milyen beállítást változtassak meg, hogy a noti is mindig az erősebb jelre csatlakozzon?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest