- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
válasz
King Unique #108964 üzenetére
A legfrissebb úgy gondolom.
Nem gondolom, nem feltételezem...ott van a screen
. Keresésen, újraindításon már rég túl vagyok. Egyébként annyira nem zavar...csak most tűnt fel és gondoltam van erre valami egyetemes help.
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
A Win 10 frissítésekkel van némi gondom. A 16299.192-es build óta egyszerűen nem akarja frissíteni magát a rendszer. Állandóan kiírja, hogy indítsam újra, látom, hogy várakoznak frissítések, majd úrjaindítás után marad minden a régi és kapok egy üzenetet, hogy a frissítés sikertelen...Próbáltam maunálisan is, letöltöttem, feltelepítettem, kiírta indítsam újra, de a névjegynél ugyan úgy 16299.192 van.
A mai KB4088776-al is ugyan ez van, most is azt írja újraindításra vár, miközben már külön is letöltöttem, telepítettem, 100x restartoltam, de kezdődik elölről minden.Valaki tud megoldást erre a dologra?
-
basaharc502
aktív tag
Sikerült felszabadítanom 25 gigát. Amikor elindult az automatikus frissítés szépen elkezdte enni a szabad helyet, lement olyan 19 körülire, amikor elkezdődött a telepítés. Most még hamarabb a fájlok másolásának 20%-a körül indult újra és töltötte is befelé a win7-et ugyan azzal a hibaüzenettel. Arra gondoltam, hogy csinálok pendrivra egy telepítőt, formázom a rendszervinyót, így lesz 100 giga szabad helyem és tisztán felteszem a win 10-et...gondolom így sok problémája nem lesz majd...
-
basaharc502
aktív tag
Win 7-em van és úgy gondoltam nekiállok a win 10 frissítésnek. Laptopon gond nélkül ment a történet, de az asztali gépen természetesen már nem. 10% körül, amikor a fájlok másolása 33%-ra ér, újraindul, visszatölti a win 7-et és a következő hibaüzenetet kapom: 80070006 – 2000C....Valakinek volt már ilyen? Keresgélek a neten, de ahány oldal annyiféle leírás van erről...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest